array(1) { ["path"]=> string(47) "www.compasspools.nl/over-compass/zwembadkleuren" }
Partner

Compass Pools Nederland

Compass Ceramic Pools heeft meer dan 30 jaar ervaring met het produceren en plaatsen van zwembaden. Het bedrijf heeft vestigingen in maar liefst 42 landen. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 70.000 zwembaden geplaatst door Compass Ceramic Pools. 'Ons doel is om écht iets voor de klant te betekenen. We kunnen door samenwerkingen met hoveniers en tuinarchitecten het totaalplaatje voor de klant verzorgen', vertelt Bas Hendrix van Compass Pools Nederland.

MEER TONEN

Compass Pools - Kleuren

Welke gevoel krijgt u bij deze mooie natuurlijke kleuren? Breng sfeer in uw Compass Pools zwembad!

Levendige kleuren zoals in de natuur

De Nova tinten geven uw Compass Pools zwembad een zachte, sprankelende uitstraling die ademloos aansluit op de lucht en uw omgeving. In combinatie met de zwembadverlichting geeft de Nova tint een prachtige warme verlichting in uw zwembad.

Geef uw Compass Pools designzwembad de unieke uitstraling die het verdient. Bi-Luminite® oppervlak met zijn 3D kleuren heeft een ware revolutie veroorzaakt in de zwembadwereld. Door kleine glinsterende deeltjes onder de topcoating aan te brengen krijgt het zwembadoppervlak verschillende kleurlagen. Deze gepatenteerde techniek maakt van uw zwembad de mooiste zeelagune die u zich kunt voorstellen.

Meer lezen over
'Compass Pools - Kleuren'?

meer van deze professional

Compass Pools Briliant

De Briliant-serie; functionele klasse en kwaliteit binn...

Compass Pools Trainer

De Trainer-serie; Het Trainer-zwembad; de duikplank naa...

Keramische monoblock zwembad

Keramische zwembaden van top kwaliteit van Compass pool...

Toon alle 11 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.