Profielfoto van HOTTUBSelect
HOTTUBSelect
Wanroijseweg 36, 5451 HA Mill
maandag
09:30 - 16:30
dinsdag
09:30 - 16:30
woensdag
09:30 - 16:30
donderdag
09:30 - 16:30
vrijdag
09:30 - 16:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Houten tub Kirami Tiny

Te gebruiken als houten dompelton om af te koelen of als romantische hottub voor 2 personen.

De Kirami Tiny dompelbad / hottub

De houten Kirami Tiny is van oorsprong een dompelton. Heerlijk om af te koelen na een sauna bezoek. Koude baden worden steeds populairder, omdat het een gezonde werking heeft op je spieren en bloedsomloop. Je kunt het dus ook prima als koud ijsbad gebruiken in de tuin. 

Deze dompelton kan echter ook worden gebruikt als hottub. Er kan gemakkelijk een houtgestookte kachel worden aangesloten. Deze kleine hottub heeft weinig waterinhoud, waardoor het water snel warm is. 

Bekijk hier de houten Kirami Tiny

Dompelton van verduurzaamd thermowood

De Kirami Tiny is gemaakt van verduurzaamd thermowood. Dit Fins grenenhout is thermisch gestoomd. Het hout heeft een lange levensduur. Je kunt het hout behandelen met een oliebehandeling. Wanneer je dit niet doet zal het hout een mooie natuurlijke zilvergrijze kleur krijgen. 

Waarom een hottub van Hottubselect?

Hottubselect vind kwaliteit erg belangrijk. Het team heeft veel ervaring met hottubs en ook het plaatsen ervan. Ze kunnen je altijd helpen bij vragen. Ook krijg je altijd eerlijk advies.

Hottub zelf samenstellen

Wanneer je de Tiny wilt gebruiken als een hottub heb je verschillende keuzes. Je kunt zelf kiezen voor een kachel. Hoe zwaarder de kachel, hoe sneller het water warm is. Daarnaast kun je kiezen voor een trapje, een afdekking en een afvoerslang. 

Heb je vragen over de Kirami Tiny dompelton? Neem dan gerust contact op.