Profielfoto van HOTTUBSelect
HOTTUBSelect
Wanroijseweg 36, 5451 HA Mill
maandag
09:30 - 16:30
dinsdag
09:30 - 16:30
woensdag
09:30 - 16:30
donderdag
09:30 - 16:30
vrijdag
09:30 - 16:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Zwembadverwarming houtgestookt

Houtgestookte Storvatt zwembadverwarming. Verwarm snel en eenvoudig jouw zwembad.

Størvatt zwembadverwarming

Met een houtgestookte zwembadkachel hoef je niet meer te wachten op mooi weer om te genieten van comfortabel zwembadwater. Je kunt het zwemwater meteen op temperatuur brengen. Na het zomer seizoen kun je het water opstoken wanneer het frisser wordt. Hierdoor kun je langer genieten van jouw zwembad. 

Bekijk hier de Størvatt zwembadkachel

Waarom de Størvatt zwembadkachel?

De houtgestookte zwembadkachel van Størvatt heeft een vermogen van 40Kw. Dit is zeer effectief voor grote hoeveelheden water. Zout en chloormiddelen kunnen de kachel aantasten. Echter is deze kachel gemaakt van RVS L316 en bestand tegen dit soort reinigingsmiddelen. 

Aan de achterzijde van de kachel zijn 2 punten van 3/4 schroefdraad gemonteerd. Dit is voor de in- en uitgang voor de watertoevoer. Je kunt dus zelf bepalen hoe je de kachel aansluit op het zwembad. De houtgestookte zwembadverwarming is geschikt voor inbouw zwembaden en opbouw zwembaden.

Waarom een zwembadverwarming van Hottubselect?

Het team van Hottubselect heeft vele jaren ervaring in hottubs en kachels.  Je krijgt altijd de juiste service. Hottubselect heeft een korte levertijd en je kachel wordt compleet geleverd met 1 meter schoorsteenpijp, een gaashoed en overdrukventiel. 

Lees hier meer over Hottubselect