Profielfoto van HOTTUBSelect
HOTTUBSelect
Wanroijseweg 36, 5451 HA Mill
maandag
09:30 - 16:30
dinsdag
09:30 - 16:30
woensdag
09:30 - 16:30
donderdag
09:30 - 16:30
vrijdag
09:30 - 16:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Størvatt houten dompelton

De Storvatt houten dompelton is gemaakt vaan Canadees Red Cedar hout. Kan gebruikt worden als dompelbad om af te koelen of als hottub.

Houten dompelbad van Storvatt

De hottub baden van Storvatt zijn zeer geschikt als dompelbad. Vul het bad met koud water en na een sauna bezoek kun je heerlijk afkoelen. De baden zijn groter, waardoor je met meerdere mensen kunt afkoelen. Ook tijdens de hete zomerdagen kan een verkoelend bad heerlijk zijn.

Bekijk de Storvatt dompelton

Dompelton van Red Cedar hout

De Storvatt tub is gemaakt van prachtig Canadees Red Cedar hout. He hout heeft een lange levensduur. Je hoeft het hout niet te behandelen. Naar verloop van tijd krijgt het hout een mooie natuurlijke zilvergrijze kleur. 

Ook te gebruiken als Storvatt hottub

 Je kunt er ook voor kiezen om een Storvatt bad met kachel te bestellen. Dan kun je het bad ook gebruiken als hottub. De Størvatt houten authentieke hottubs geven een heerlijke geur af. 

Lees hier meer over de houten Storvatt hottubs

Waarom bestellen bij Hottubselect.nl?

Het team van hottubselect heeft jarenlange ervaring met hottubs. Ze kunnen je goed en eerlijk adviseren. Daarnaast verlenen ze altijd de juiste service. De levertijden zijn kort, dus je hebt de tub snel in huis!