Profielfoto van HOTTUBSelect
HOTTUBSelect
Wanroijseweg 36, 5451 HA Mill
maandag
09:30 - 16:30
dinsdag
09:30 - 16:30
woensdag
09:30 - 16:30
donderdag
09:30 - 16:30
vrijdag
09:30 - 16:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Kunststof hottub Kirami Breezy

De Kirami Breezy is een ruime hottub voor het hele gezin. Meerdere binnenkleuren en soorten buitenpanelen beschikbaar

Kunststof hottub Kirami Breezy

De Kirami Breezy is een van onze populairste hottubs. De ruime hottub heeft plek voor 6 personen. De bank is op comfortabele hoogte. Daarnaast heb je ruime keuze in de binnenkleuren van de LDPE kuip en buitenpanelen. 

Je kunt kiezen voor een hottub van verduurzaamd thermowood, onderhoudsvrije ekoplank of Fins sparren gebeitst. Wil je hier meer over weten? Lees hier meer over de Kirami Breezy op onze website. 

Waarom een kunststof Kirami hottub?
Het voordeel van de kunststof hottubs van Kirami is dat de bodem compleet geïsoleerd is. De kachelaansluiting zit laag, waardoor je eerder kunt beginnen met stoken. Daarnaast is de hottub in 20 minuten leeg en in 5 minuten met een doek schoongemaakt. 

Stel snel en gemakkelijk je hottub samen

Bij hottubselect wordt de hottub altijd compleet in set geleverd. Wel kun je zelf de set samenstellen. Je hebt keuzes uit verschillende kachels. Met meer Kw kun je ook sneller stoken. Daarnaast heb je natuurlijk keuze uit de binnenkuip kleuren. Sommige kleuren kun je ook combineren met sfeervolle LED-verlichting. 

Maak je hottub compleet met een goed waterzuiveringssysteem. Door het water goed te zuiveren kun je het water langer in de hottub laten staan en gaat de hottub ook langer mee. 

Bekijk hier het hele assortiment aan hottubs van Hottubselect