Profielfoto van HOTTUBSelect
HOTTUBSelect
Wanroijseweg 36, 5451 HA Mill
maandag
09:30 - 16:30
dinsdag
09:30 - 16:30
woensdag
09:30 - 16:30
donderdag
09:30 - 16:30
vrijdag
09:30 - 16:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Kunststof Kirami Hottub Family L

De Kirami Hottub Family L heeft ruimte voor wel 8 personen. De hottub is zeer populair en daarom in meerdere variaties uitgebracht.

Kunststof hottub Kirami Family L

De Kirami Family L is de grootste hottub uit ons assortiment. De hottub heeft wel ruimte voor 8 personen. Een ideale hottub voor een groot gezin of voor een grote groep vrienden. Naast een hottub is het ook een ideale minipool voor de zomer. 

De bank van de hottub is iets hoger, waardoor je ook meer beenruimte hebt. Daarnaast heeft de hottub een cooldown zitje om af te koelen. Ook biedt de verhoging een extra makkelijke instap. 

Lees hier meer over de Kirami Family L

Waarom een Kirami hottub?

Alle Kirami hottubs zijn gemaakt met Fins vakmanschap. De kunststof kuipen zijn zeer sterk. De bodem is compleet geïsoleerd. Daarnaast zorgt de unieke kachelaansluiting (die redelijk onder in de kuip zit) ervoor dat je eerder kunt beginnen met stoken. 

De kunststof hottubs zijn zeer gemakkelijk schoon te houden. De hottub is leeg in 20 minuten en in 5 minuten schoongemaakt met een doek. 

Stel je eigen hottub samen bij Hottubselect

Bij hottubselect krijg je de hottub standaard in set geleverd. Wel heb je nog de keuze tussen de verschillende afwerkpanelen, binnenkuip kleuren en kachel. Een kachel met een hoog Kw stookt de hottub ook sneller op. Daarnaast adviseren we een goede waterzuivering. Je kunt dan het water langer laten staan en je hottub gaat langer mee. 

Koop je hottub bij Hottubselect

Hottubselect heeft vele jaren ervaring en daarom kunnen ze je goed adviseren bij de aanschaf van een nieuwe hottub. Kwaliteit staat voorop. De levertijden zijn kort, dus je kunt snel beginnen met relaxen in jouw nieuwe tub. 

Bekijk het volledige hottub assortiment hier