Profielfoto van HOTTUBSelect
HOTTUBSelect
Wanroijseweg 36, 5451 HA Mill
maandag
09:30 - 16:30
dinsdag
09:30 - 16:30
woensdag
09:30 - 16:30
donderdag
09:30 - 16:30
vrijdag
09:30 - 16:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Kunststof hottub Kirami Family M

Een echte familie hottub voor 4 personen. Met ingebouwde drankhouders en cooldown zitje.

Kirami family M kunststof hottub

De Kirami Family m is een hottub met ruimte voor 2 - 4 personen. Heb je een groot gezin of wil je graag nog meer ruimte? Bekijk dan de Kirami Family L hottub.

De Family M heeft twee ingebouwde rugleuningen met geïntegreerde drankhouders. Daarnaast heeft het bad een verhoogd cooldownzitje die je ook kunt gebruiken als trap om makkelijk de hottub in te komen. 

Waarom een Kirami Hottub?
Kirami is een Fins merk. Alle hottubs worden in Finland geproduceerd. De kunststof Kirami hottubs hebben allemaal een compleet geïsoleerde bodem. De unieke kachelaansluiting in de kuip zorgt ervoor dat je al vroeg kan beginnen met het opstoken van het bad. Daarnaast is de hottub zeer gebruiksvriendelijk. Hij is leeg in 20 minuten en in 5 minuten schoongemaakt. 

Stel gemakkelijk je eigen hottub samen 
Hottubselect levert alle hottubs compleet in set. Toch kun je nog bepaalde keuzes maken. Zo heb je de keuze uit de verschillende afwerkpanelen en kleuren binnenkuip. Bij sommige hottubs kun je ook sfeervolle LED-verlichting toevoegen. Daarnaast kun je ook zelf de kachel kiezen. Hoe zwaarder de kachel, des te sneller de hottub ook warm is. 

Waarom een hottub kopen bij Hottubselect?
Hottubselect hecht waarde aan kwaliteit. Daarom verkoopt het alleen hottubs van de beste merken. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze je goed van advies voorzien en helpen bij service vragen. Daarnaast heeft Hottubselect een korte levertijd. 

Bekijk het volledige aanbod hottubs van Hottubselect