Profielfoto van HOTTUBSelect
HOTTUBSelect
Wanroijseweg 36, 5451 HA Mill
maandag
09:30 - 16:30
dinsdag
09:30 - 16:30
woensdag
09:30 - 16:30
donderdag
09:30 - 16:30
vrijdag
09:30 - 16:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Houten Kirami Woody hottub

Houten hottub van Kirami in 2 maten beschikbaar. Gemaakt van Red Canadees cedar hout of verduurzaamd thermowood.

Kirami Woody authentieke houten hottub

Naast kunststof hottubs maakt Kirami ook houten hottubs. De Kirami Woody is in twee maten beschikbaar 170cm en 200cm. De 200cm heeft ruimte voor wel 8 personen. De houten banken zitten zeer comfortabel. Een houten hottub zorgt voor een authentieke hottub beleving. 

Lees hier meer over de houten Kirami Woody

Verschillende soorten hout

De Kirami Woody is gemaakt van verduurzaamd thermowood of Canadees red cedar hout.

Red Cedar hout is nagenoeg noest vrij. Het hout past mooi in elke type tuin. Na verloop van tijd kleuren de panelen mooi zilvergrijs van kleur. Het hout heeft een lange levensduur. 

Verduurzaamd thermowood is thermisch Fins grenenhout. Het hout is thermisch verduurzaamd door stoom en in de fabriek voorzien van een oliebehandeling. In tegenstelling tot Red Cedar heeft thermowood wel natuurlijke noesten. 

Je kunt er voor kiezen om het hout te behandelen met gekleurde houtolie. Wanneer je dit niet doet dan verkleurt het hout ook mooi zilvergrijs. 

Waarom een hottub kopen bij Hottubselect?

Hottubselect levert altijd alle hottubs compleet in set. Bij de Kirami Woody heb je nog wel de keuze voor een kachel. Hoe zwaarder de kachel (Kw) hoe sneller de hottub warm is. Daarnaast is de levertijd altijd redelijk kort. 

Door jarenlange ervaring met hottubs kan het team van Hottubselect je altijd goed adviseren voor je aankoop of helpen bij vragen. 

Bekijk ons volledige hottubassortiment