Zwembad met de looks van een zwemvijver - ontdek de voordelen!

Bent u op zoek naar de natuurlijke uitstraling van een zwemvijver, maar met de voordelen van een zwembad? Dan heeft Starline dé oplossing voor u!

Een zwemvijverlook met de vele voordelen van een Starline zwembad

De laatste jaren zijn zwemvijvers steeds populairder geworden. Maar voor diegenen die op zoek zijn naar een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk alternatief, dan is een antracietgrijs zwembad de perfecte keuze dat tevens vele voordelen heeft. Zo biedt een Monoblock® zwembad namelijk meer controle over de waterkwaliteit, waardoor het hygienischer is en minder onderhoud vergt. Bovendien beschikt een Starline Monoblock® over een ingebouwd verwarmingssysteem en goed geïsoleerde wanden, waardoor het water altijd op de gewenste temperatuur is.

Maak kennis met Amazing Graphite

Stelt u zich eens voor: een donkere oase, omringd door weelderig groen. Het middelpunt van deze oase is een zwembad in de kleur Amazing Graphite. Deze kleur geeft het zwembad een verbluffend spiegeleffect en zorgt voor een chique, exclusieve uitstraling. Elke verandering in zonlicht brengt nieuwe diepblauwe of donker turquoise tinten naar voren, waardoor het zwembad een betoverende schoonheid krijgt.

Het fascinerende aan een zwembad in Amazing Graphite is dat de positie van de zon, het jaargetijde en het tijdstip van de dag uw waarneming van het zwembad beïnvloeden. Met elk nieuw perspectief biedt het zwembad een ander uiterlijk en een nieuwe ervaring.

Maar wist u dat een Amazing Graphite zwembad nog een voordeel biedt? Het water kan namelijk makkelijk een paar graden warmer worden dan bij een traditioneel wit zwembad. Hoe donkerder de kleur van het zwembad, hoe meer infraroodstralen worden aangetrokken. 

Zwembadmodellen in Amazing Graphite

Bij Starline zijn er veel verschillende zwembadmodellen beschikbaar in de kleur Amazing Graphite, dus er is altijd een zwembad dat bij uw wensen past. Of u nu houdt van een strak modern of klassiek ontwerp, een zwembad in deze kleur is de perfecte keuze voor liefhebbers van een natuurlijke uitstraling. Met een Amazing Graphite zwembad creëert u een rustgevende plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur, gewoon in uw eigen achtertuin.