Een betaalbaar inbouwzwembad van topkwaliteit!

Geniet van de perfecte combinatie van betaalbaarheid en kwaliteit met het Economy zwembad van Starline. Een stijlvolle en functionele optie voor elke tuin!

Het Economy zwembad van Starline is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook betaalbaar. Met zijn aantrekkelijke prijsklasse biedt het Economy zwembad een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het voor veel mensen  mogelijk is een eigen inbouwzwembad in de tuin te hebben, zonder een te groot budget te hoeven besteden.

Het Economy zwembad is een prachtige toevoeging aan iedere buitenruimte. Met zijn unieke ronde hoektrap als entree biedt het Economy zwembad een elegante en uitnodigende manier om het zwembad te betreden. Daarnaast is het Economy zwembad verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk wit (Inspiring White), lichtblauw (Soothing Blue) en blauw (Relaxing Blue). Dankzij een breed scala aan accessoires, inbouwdelen en lamellen, kan het Economy zwembad van Starline naar persoonlijke smaak worden gepersonaliseerd, zodat het perfect aansluit op uw wensen en voorkeuren.

Wat betreft de afmetingen, heeft het Economy zwembad een lengte, breedte en dieptemaat van respectievelijk 7m x 3,5m x 1,4m. Dit maakt het zwembad geschikt voor verschillende tuinmaten en ruimte-indelingen. Met zijn veelzijdigheid in kleur en afmetingen, biedt het Economy zwembad van Starline een perfecte optie voor wie op zoek is naar een functioneel en betaalbaar ibouwzwembad.

Meer weten over de Economy? Bestel of download onze gratis brochure!