Waarom kiezen voor een composiet Monoblock® zwembad?

Niet alleen is dit type zwembad een lust voor het oog, het biedt ook talloze functionele en technische voordelen.

Starline produceert al sinds 1973 composiet Monoblock® zwembaden. Een Monoblock® is een voorgefabriceerd zwembad dat uit één geheel bestaat. Niet alleen is dit type zwembad een lust voor het oog, het biedt ook talloze functionele en technische voordelen. Lees verder om te ontdekken waarom een composiet Monoblock® zwembad in uw tuin een uitstekende keuze is!

Ruime keuzemogelijkheden

De sfeer die het zwembad uw tuin geeft, kunt u zelf bepalen. Zoekt u een strak zwembad voor een moderne uitstraling? Dan biedt Nova Line of Infinity Line geschikte modellen. Een zwembad uit de Classic line geeft een klassiek, mediterraanse sfeer. Wilt u graag een compact zwembad die past in een kleine tuin? Dan zal de Urban Active of de City Line iets voor u zijn. Uiteindelijk heeft ook de kleur en de trap van het zwembad heeft invloed de uiteindelijke uitstraling. Bij Starline kunt u dit zelf samenstellen.

Gemak en zekerheid

Al 50 jaar schittert Starline in de wereld van zwembaden en staat bekend als expert in het vervaardigen van Monoblock® zwembaden. Met meer dan 20.000 succesvolle realisaties op onze naam zijn zij de meest ervaren leverancier van composiet zwembaden in de Benelux. Als u voor Starline kiest, kiest u voor zekerheid.

Snelle plaatsing

Monoblock® zwembaden worden in de fabriek gemaakt en vervolgens als één geheel geplaatst. Dit is inclusief inlooptrappen, accessoires en inbouwdelen, zoals een jetstream of verlichting. Onze transport levert uw zwembad vanuit onze fabriek in Pelt rechtstreeks bij uw thuis. Dit samen zorgt ervoor dat het zwembad snel in uw tuin of huis geplaatst kan worden. Bovendien zult u hierdoor slechts beperkte hinder ondervinden van bouwwerkzaamheden.

Uitstekend geïsoleerd en lekvrij

De wanden en de bodem van onze composiet zwembaden bestaan uit zeven zorgvuldig opgebouwde lagen. Voor een optimale isolatie van het zwembad verwerken we in de bodem een honingraatstructuur en in de wanden een schuimisolatie. Hierdoor vind er weinig temperatuurverlies plaats via de wanden en bodem. De composiet laag maakt het geheel ondoordringbaar voor water. Zo kunt u zorgeloos genieten van de luxe van een Starline zwembad.

Zachte, gladde en strakke wanden en bodem

Zwembaden uit één geheel hebben een luxe uitstraling. De zwembaden zijn strak vormgegeven met wanden die kaarsrecht zijn, wat zorgt voor een strakke uitstraling. De wanden en bodem zijn glad en naadloos. Hierdoor is vuil eenvoudig te verwijderen met een zachte borstel of een zwembadreiniger. Daarnaast voelen de wanden en bodem zacht aan, wat zorgt voor een prettige zwembeleving.

Integrale afdekking

Een zwembad in de tuin staat garant voor ontspannende en gezellige momenten met familie en vrienden. Met een lamellen zwembadafdekking van Roldeck® geniet u nog meer van uw zwembad. Een zwembadafdekking zorgt voor veiligheid, houdt uw zwembad schoner, bespaart energie en de lamellen zien er ook nog eens mooi uit.

Fotograaf: Hans Groter

Architect: Vermeer Architecten

Starline dealer: Roosen Zwembaden | Starline Zuid