Het originele Monoblock® sinds 1973 - Starline composiet zwembad

Bent u opzoek naar een zwembad van topkwaliteit? Neem dan niet genoeg met minder en kies voor het originele Monoblock® zwembad van Starline.

Een Starline Monoblock® zwembad is gemaakt van hoogwaardig composiet dat vele voordelen biedt ten opzichte van traditionele zwembaden. Het is duurzaam, onderhoudsarm, energie-zuinig, solide en heeft een naadloze afwerking waardoor het esthetisch aantrekkelijk is en makkelijk schoon te maken. Het Monoblock® zwembad is verkrijgbaar in verschillende modellen, maten en kleuren en kan volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. Of u nu op zoek bent naar een groot privézwembad voor het gezin of een klein 'plonsbad' om af te koelen, het Monoblock® is de ideale keuze. In deze tekst zullen we de vele voordelen van het Monoblock® zwembad van Starline toelichten.

WIJSHEID MET DE JAREN

Met 50 jaar ervaring en al meer dan 20.000 gerealiseerde zwembaden is Starline de enige fabrikant en meest ervaren distributeur van Monoblock® zwembaden in de Benelux. Starline produceert haar zwembaden volledig in eigen beheer volgens de hoogste standaard en met de beste materialen.

ENERGIEZUINIG

De wanden van een Starline Monoblock® bevatten isolerende lagen waardoor de warmte van het zwembadwater niet verloren gaat. Het geïntegreerde Roldeck® zwembadafdekking bespaart tot wel 70% in warmteverlies en zorgt voor minder energieverbruik.

COMPLEET ZWEMBAD

Starline levert een compleet product waarbij alle inbouwdelen, accessoires en trapopties door onze professionals worden ingebouwd naar uw wens. Dit geldt ook voor de volledige technische installatie van filter tot besturing. 

EIGEN SERVICEDIENST

Starline heeft samen met haar dealers een uitgebreide servicedienst. Wij zijn u snel en efficiënt van dienst zodat u altijd kunt genieten van uw zwembad. Ons gekwalificeerd dealernetwerk is verspreid over heel Europa.

SNELLE PLAATSING

Het Monoblock® wordt in één geheel geproduceerd en in de fabriek afgemonteerd. Dit unieke productieproces maakt het mogelijk om het zwembad snel op en efficiënt op locatie te plaatsen. Dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct.

De doorsnede van een Starline Monoblock® zwembad

Starline vervaardigt composiet Monoblock® zwembaden van de hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen, maken wij enkel gebruik van hoogwaardige grondstoffen die lange testperiodes doorstaan hebben. De wanden en de bodem van een Monoblock® zwembad bestaan uit zeven verschillende lagen en zijn zo opgebouwd dat de wand ondoordringbaar is voor water.

Voor een optimale isolatie van het zwembad wordt in de bodem een honeycomb premium skincore (honingraatstructuur) en in de wanden een high density isolation foam verwerkt. De fullforce composiet laag maakt het geheel ondoordringbaar voor water. Daarom bieden wij levenslange garantie op de waterdichtheid van uw Starline Monoblock® zwembad.

De gelcoat laag bepaalt de kleur van uw zwembad. Deze laag is uitermate geschikt voor zwembaden omwille van de hoge UV-bestendigheid. Dit geheel aan hoogwaardige materialen garandeert levenslang plezier en een degelijk zwembad van de hoogste kwaliteit.