Urban Active: Compact en luxe zwembad in stadstuin Eindhoven

De oplossing om even aan het drukke stadsleven te ontsnappen met een nieuw, klein zwembad; de Urban Active. Compact en functioneel.

Eindhoven is een bruisende stad met veel stedelijke gebieden en compacte tuinen. In deze omgevingen is het soms lastig om ruimte te vinden voor grote buitenzwembaden. Starline heeft echter een oplossing met hun Urban Active zwembad, wat met haar compacte afmetingen perfect past in de kleinere stadstuinen.

Een mooi voorbeeld van zo'n project is dit zwembad in Eindhoven. Met afmetingen van 4,5 x 2,5 x 1,35 M past het zwembad perfect in deze compacte tuin en biedt het toch voldoende zwemruimte. Het zwembad is speciaal ontworpen om Endless Swimming te ondersteunen en is ideaal voor sportieve zwemmers. Zo kan zelfs een kleiner zwembad kan bijdragen aan een actieve levensstijl.

Maar ook als u het liever wat rustiger aan doet, is het Urban Active zwembad voorzien van ingebouwde zitplaatsen om te ontspannen en te recreëren. Verder is het zwembad uitgerust met met een Roldeck® afdekking en heeft een opvallende grijze kleur genaamd Exciting Grey.

Klik hier om meer referenties te bewonderen.