Dynamic Line Zwembaden

De privé-zwembaden uit de Dynamic Line blinken uit qua sport- en recreatiemogelijkheden. Dit bad is zeer royaal met een badlengte van maar liefst 11 meter.

De veelzijdigheid en luxe van een Dynamic bad

Zwembadmodellen
Deze zwembadlijn bestaat uit één formaat van 11 x 4m met maar liefst zes mogelijkheden qua inlooptrappen. In het bijzonder de prachtige inlooptrap met lounge plateau net onder de waterspiegel. Een heerlijke plek om te zonnebaden terwijl u deels in het water zit!

DYNAMIC 110+: 11 x 4m (inclusief een nis voor een Roldeck zwembadafdekking)

Het effect van kleur
Alle baden uit de Dynamic Line zijn verkrijgbaar in vijf originele zwembadkleuren. Deze hoogwaardige coatings zijn speciaal ontwikkeld voor Starline zwembaden en zijn bestand tegen UV en chloor. De beschikbare kleuren zijn Antra, White, Soft Grey, Blue en Soft Blue.

Veiligheid en onderhoud
Voor de bescherming van uw bad tegen weersinvloeden, de veiligheid met betrekking tot kinderen en huisdieren én vermindering van onderhoud en energiekosten kan het zwembad onder andere voorzien worden van een automatisch bedienbare Roldeck zwembadafdekking. Lees hierover meer in onze Starline Roldeck brochure.

Personaliseer uw zwembad
U kunt uw zwembad verder personaliseren met bijvoorbeeld een jetstream voor een krachtige zwemtraining, een vloedgolfdouche en onderwaterverlichting in het gewenste design. Zo maakt u uw zwembad geheel af naar uw persoonlijke wensen met betrekking tot entertainment. Dit zorgt voor nog meer diversiteit in de gebruiksmogelijkheden van uw zwembad en weerspiegelt uw smaak en stijl.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook onze website en/of volg ons op Instagram. Uiteraard bent u ook welkom voor een bezoek aan één van onze dealers