Infinity Line: overloopzwembad met het ultieme gevoel van luxe

Een sprankelende wateroppervlak dat versmelt met de omgeving. De esthetiek van de overlopende waterlijn die iedereen verbluft. Een nieuwe ervaring!

In harmonie met de omgeving

Zwembadmodellen & trappen
Deze zwembadlijn bestaat uit drie formaten zwembaden en zijn uitvoerbaar met diverse adembenemende designtrappen voor een comfortabel betreden van het zwembad. Het strakke design, de waterlijn tot de randstenen en het prachtige spiegeleffect zorgen voor een exclusieve uitstraling. In het allergrootste zwembad uit deze lijn kunt u royaal zwemmen. Dit bad is maar liefst 12 meter lang!

Infinity 80: 8 x 4,1 x 1,6 m
Infinity 100: 10 x 4,1 x 1,6 m
Infinity 120: 12 x 4,1 x 1,6 m

Het effect van kleur
Alle baden uit de Infinity Line zijn verkrijgbaar in zes originele zwembadkleuren. Deze hoogwaardige coatings zijn speciaal ontwikkeld voor Starline zwembaden en zijn bestand tegen UV en chloor. De beschikbare kleuren zijn Inspiring White, Soothing Blue, Relaxing Blue, Elegant Grey, Stunnig Grey en Amazing Graphite.

Veiligheid en onderhoud
Voor de bescherming van uw bad tegen weersinvloeden, de veiligheid met betrekking tot kinderen en huisdieren én vermindering van onderhoud en energiekosten kan het zwembad onder andere voorzien worden van een automatisch bedienbare Roldeck zwembadafdekking. Bij het Infinity bad is de automatische afdekking onzichtbaar verwerkt onder het lounge plateau. Lees meer over zwembadafdekkingen in de Starline brochure.

Personaliseer uw zwembad
U kunt uw zwembad verder personaliseren door een jetstream voor een krachtige zwemtraining, een vloedgolfdouche en onderwaterverlichting. Zo maakt u uw zwembad geheel af naar uw persoonlijke wensen met betrekking tot entertainment. Dit zorgt voor nog meer diversiteit in de gebruiksmogelijkheden van uw zwembad en het gekozen design weerspiegelt uw smaak en stijl.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook onze website en/of volg ons op Instagram. Uiteraard bent u ook welkom voor een bezoek aan één van onze dealers. Klik hier voor een overzicht van onze dealers.