Profielfoto van Jan van Sundert Keukens en Sanitair
Jan van Sundert Keukens en Sanitair
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Tegels van Jan van Sundert

Keramische tegels zijn duurzaam én onderhoudsvriendelijk. Lees verder voor alle feitjes over tegels op een rijtje!

tegel voordelen op een rijtje! | Jan van Sundert

Tegel vloeren zijn niet weg te denken uit het wereldwijde interieur. Al zo lang als er vloeren bestaan worden hier veelal tegels voor gebruikt. Dat is niet voor niets! Het plaatsen van tegels op de vloeren heeft grote voordelen. Bij Jan van Sundert worden tegels veel verkocht, zowel in vloertegels als in wandtegels hebben we een groot assortiment.

Tegels: de voordelen
Een tegel is een duurzaam product, het gaat jaren mee. Neem bijvoorbeeld een tegelvloer, die gaat makkelijk 20 tot 30 jaar mee. Hier kan bijna geen enkele vloer tegenop. Daarnaast zijn tegels makkelijk te onderhouden. Met een vochtige doek kun je tegels eenvoudig reinigen én ze zijn vochtbestendig. We zien steeds vaker dat mensen kiezen voor een tegelvloer, ook buiten de keuken of de woonkamer. Logisch want vandaag de dag zijn tegels in allerlei designs te krijgen én de tegels zijn geschikt voor het hele huis!

Keramische tegels
Bij Jan van Sundert verkopen we keramische tegels. Deze tegels worden gemaakt van klei en zand. De tegels worden onder hoge druk samengeperst waardoor ze enorm sterk zijn. Doordat de tegels worden geperst kan men er qua design van alles mee doen. Vandaar dat er zo veel verschillende designs mogelijk zijn. De mogelijkheden bij deze soort tegels zijn eindeloos!

Tegel designs
Naast de bekende badkamertegels zijn de tegels er tegenwoordig vele verschillende designs te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan betontegels, houttegels en marmertegels. Vrijwel alle ‘looks’ zijn leverbaar op tegel gebied.

Wandtegels
Alle tegels die je op de vloer kunt plaatsen kunnen ook op de wand bevestigd worden. Handig om te weten wanneer je het tof vindt de vloer te “verlengen” op de muur. Een ruimte hoogt dan vaak groter. Wandtegels kunnen vaak ook op de vloer gelegd worden, maar niet altijd. Dit is afhankelijk van de slijtage klasse waarin de tegel valt. Om zeker te weten of de tegel die je mooi vindt past op wand en vloer kun je dit het beste nagaan bij de tegeladviseur.

Tegeladvies
Bent u aan het oriënteren of een tegelvloer past binnen uw wensen en budget? Maak dan gerust een afspraak bij Jan van Sundert in de showroom. Een van onze adviseurs helpt u dan aan advies en denkt met u mee over eventuele mogelijkheden.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Jan van Sundert
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-Leur
076-5048800