Profielfoto van Jan van Sundert Keukens en Sanitair
Jan van Sundert Keukens en Sanitair
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Een sauna op maat in huis

Wat is er nu fijner dan na een lange werkdag ontspannen in je eigen sauna? Bij Jan van Sundert maken we onze sauna's helemaal op maat!

Sauna's op maat voor bij u in huis!

MAATWERK SAUNA'S
Sauna’s bestaan al zo lang als we ons kunnen herinneren. Het regelmatig bezoeken van de sauna heeft positieve werking op uw fysieke en mentale gezondheid. Bij Jan van Sundert verkopen we sauna’s, helemaal voor jou op maat gemaakt. Onze maatwerk sauna’s passen in iedere ruimte en worden in onze werkplaats in Etten-Leur gemaakt. Binnen een dag installeren we vervolgens de sauna aan huis.

SAUNA’S OP MAAT GEMAAKT
Onze sauna’s passen in alle ruimtes. Omdat de cabines op maat gemaakt worden kunnen we de sauna ontwerpen op basis van de beschikbare plek. Ook met ramen, hoeken en deuren kunnen we rekening houden met het intekenen.

MATERIAAL
Deze sauna’s worden gemaakt van verschillende houtsoorten zoals vurenhout, grenen, espen, nordisch fichte, en nog veel meer. Omdat we alles op maat maken kunt u uitgeven welke houtsoort u het mooiste vindt. Onze adviseurs kunnen u begeleiden in de keuze, zij kunnen per soort aangeven wat de eigenschappen van het materiaal zijn.
Naast hout kunt u er ook voor kiezen natuursteen te gebruiken in de sauna. Ook kunt u de sauna aankleden met glazen wanden of een sterrenhemel. De sauna’s die op maat gemaakt worden kunnen volledig worden uitgerust met verlichting en bijvoorbeeld muziek. Alles is af te stemmen op uw wensen.

Sauna op maat gemaakt bij Jan van Sundert

FORMATEN
Het formaat van de sauna hangt af van de ruimte die u beschikbaar heeft. We zien vaak dat sauna’s aangrenzend aan de badkamer worden ingebouwd. Toch kunt u er ook voor kiezen de sauna te plaatsen grenzend aan de slaapkamer of bijvoorbeeld in de tuin. Bij ons is écht alles mogelijk!

 BUDGET
Al onze sauna’s worden op maat gemaakt. Een gemiddelde cabine start vanaf €3500,-. U hebt dan een kwalitatief hoogstaande sauna die jarenlang meekan. De sauna wordt dan helemaal voor uw ruimte op maat gemaakt.

PRODUCTIE
Indien u bij ons een sauna bestelt gaat de cabine in productie. Dit houdt in dat we de benodigde producten voor u bestellen en starten met het opbouwen van de cabine. Dit doen we helemaal vanaf het uiterste begin. In onze werkplaats wordt vervolgens de sauna gemaakt. De sauna wordt zo opgebouwd dat de wanden prefab bij u worden geleverd en dus vlot kunnen worden gemonteerd.

MONTAGE
Nadat de sauna in onze werkplaats is gemaakt wordt hij in één dag bij u thuis geïnstalleerd. Onze vakkundige installateurs vertrekken pas weer als alles werkt naar uw wens. Uiteraard hangt het montageproces enigszins af van de indeling van uw ruimte, vraag onze adviseurs naar wat de montage in uw situatie inhoudt.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bekijk hier alle sauna's