Profielfoto van Jan van Sundert Keukens en Sanitair
Jan van Sundert Keukens en Sanitair
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Badkamertegels uitzoeken: tips & tricks

Bekijk hier de nieuwste badkamertegel trends voor in jouw droombadkamer!

De juiste badkamertegels uitzoeken is niet eenvoudig. Hier een aantal tips om je op weg te helpen.

Op gebied van badkamertegels is er ontzettend veel mogelijk. Alles staat of valt met wat je mooi vindt. Houd je bijvoorbeeld van natuurlijke tinten of wil je juist een tegelwand met een felle kleur? Ga je voor grote of kleine badkamertegels? Of kies je voor badkamertegels in een alternatieve vorm? Alles is mogelijk!

Badkamertegels in kleur
Wat we op dit moment veel terug zien komen zijn badkamertegels in opvallende kleuren. Veel klanten kiezen ervoor een badkamer met witte of grijze tegels en bekleden een wand met opvallende badkamertegels in bijvoorbeeld groen of blauw. Meestal is dit de muur waar ook het badkamermeubel aan grenst. De felle kleur zorgt voor een speelse twist en een moderne look.

Badkamertegels Jan van Sundert in kleur

Naturel look badkamertegels
Een hele subtiele badkamertegel trend zijn grote tegels in een natuurlijke look. Denk aan de kleuren grijs of ecru. Om te zorgen dat de wanden niet te saai worden kun je kiezen een wand te bekleden met natuurlijke badkamertegels met een andere textuur. Hieronder zie je enkele voorbeelden. Door de badkamer in één kleur te betegelen met grote tegels lijkt de ruimte automatisch groter. Ideaal voor in kleinere ruimtes dus.

Betonlook badkamertegels
De betonlook is niet meer weg te denken uit de moderne badkamers. Betonlook badkamertegels zijn goed te combineren met houten meubels, meubels met een ijzeren frame, moderne meubels en sanitair in alle kleuren. De betonlook gaat al een groot aantal jaren mee en de verwachting is dat we voorlopig nog niet klaar zijn met deze mooie trend.

Betonlook badkamertegels

Marmerlook badkamertegels
Marmeren badkamertegels zijn terug van weggeweest. We kennen deze tegels allemaal wel van vroeger. Toen werd er in de meeste gevallen een marmeren print op de tegels gedrukt. Die tegels verkopen we al lang niet meer, maar wel een modernere en betere versie van deze tegel. Doordat keramische tegels worden geperst kun je ze een print of design meegeven. Hierdoor zijn de badkamertegels niet van echt marmer te onderscheiden. Met de luxe uitstraling verwachten we dat deze trend de komende jaren zeker zal doorzetten.

Badkamertegels marmer Jan van Sundert

Je bent nu op de hoogte van de grootste badkamertrends van dit moment. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk alle badkamertegels op onze website.

> Alle tegels    > Alle badkamers    > Alle keukens