Profielfoto van Jan van Sundert Keukens en Sanitair
Jan van Sundert Keukens en Sanitair
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Grootste keuken-, badkamer- & tegelshowroom van de Benelux!

Neem een kijkje in de grootste showroom van de Benelux!

Onze experts staan voor je klaar!

Een keuken, badkamer of tegel uitzoeken is een heel proces. Je zal moeten bepalen welke stijlen, kleuren en materialen je in de ruimte wil verwerken, wat voor sanitair je mooi vindt voor in de badkamer of keuken en zo zijn er nog veel meer lastige keuzes. Daar helpen we je graag bij in de grootste showroom van de Benelux.

Stap één is uiteraard inspiratie opdoen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres, we hebben namelijk de grootste keuken, badkamer én tegelshowroom van de Benelux! Verspreid over 5500m2 vind je de nieuwste trends en kun je eindeloos inspiratie opdoen. Dankzij het gevarieerde aanbod in badkamers, keukens en tegels valt er veel te zien en kun je voor jezelf bepalen wat je wel en niet mooi vindt. Soms is het handig vooraf ook online al wat inspiratie op te doen. Je kunt hiervoor terecht op ons blog of onze social kanalen: Facebook, Instagram of Pinterest. Door vooraf te bepalen of er dingen zijn die je wel óf niet mooi vindt wordt het kiezen en keuren in onze grote showroom makkelijker. Er is ontzettend veel te zien, dit kan overweldigend werken en dan helpt het dat je alvast een beeld in gedachte hebt.

Bij Jan van Sundert snappen we dat je al deze keuzes lastig op eigen houtje kunt nemen, en dat deskundig advies je op weg kan helpen. In de grootste keuken-, badkamer- en tegelshowroom van de Benelux staan daarom deskundige adviseurs voor je klaar. Je kunt een afspraak met hen maken en bespreken waar je voorkeur ligt. De adviseur zal met je doornemen welke materialen passend zijn bij jouw situatie en bespreekt opties waaraan je wellicht zelf nog niet hebt gedacht. Ook kan hij of zij helpen te kiezen voor bepaalde materialen en opstellingen. Onze adviseurs zijn ervaren in het opstellen van complete badkamers, complete keukens of bijvoorbeeld de passende tegels voor in huis.

In onze grote showroom hebben we een groot aantal complete badkamers, complete keukens en tegels opgesteld staan. We geven je graag een zo compleet mogelijk beeld en vinden dat dat alleen kan wanneer tegels, badkamers of keukens kunt bekijken in een ruimte zodat je combinaties kunt bezichtigen.

Heb je een keuze gemaakt? Top, dan helpen we je graag met het bestellen van de materialen, meubels of tegels waarvoor je kiest. Heb je nog vragen? Ook dan staan we voor je klaar. Jan van Sundert bestaat al ruim 50 jaar en we hebben dus een hoop ervaring in huis. We beantwoorden graag al je vragen. Ben je er nog niet aan uit? Ook geen probleem. We hopen in dat geval dat je ideeën en inspiratie hebt kunnen opdoen tijdens je bezoek die je helpen in je zoektocht.

Meer weten? Bekijk onze showroom via Google Maps of bekijk onze website