Foto: press_2013//kol-tegels-vloeren.jpg

KOL tegels heeft de ?groene fabriek? in huis

KOL tegels in Haarlem heeft met Caesar Ceramiche de ?groene fabriek? in huis.

KOL tegels in Haarlem heeft met Caesar Ceramiche de ?groene fabriek? in huis. www.uw-vloer.nl

Het Italiaanse fabrikaat heeft, na in 1998 als grootste producent van keramische tegels te zijn benoemd, als eerste van de wereld een Eco-label toegewezen gekregen en is nu ISO 14001 gecertificeerd.*

 

Dankzij dit Eco-label kan de consument er zeker van zijn dat de producten die zij bij KOL tegels kopen, werkelijk ?groene? en dus milieuvriendelijke producten zijn. ?Gelukkig is bij de productie van de tegels tevens rekening gehouden met de esthetiek en de functionaliteit?, aldus Dick Kol, directeur van KOL tegels. ?Op deze manier koopt de consument duurzaam en milieuvriendelijk met een moderne uitstraling, waardoor de producten passen in de moderne levensstijl van nu?.

Caesar Ceramiche bevestigd met de ?groene? tegels haar leiderschap en respect met betrekking tot het milieu. KOL tegels wil de consument laten zien dat het combineren van deze industriële ontwikkelingen, de verbetering van kwaliteit én de ecologie prima passen in ieder interieur.

Kom naar KOL tegels? en ontdek wat ú voor het milieu kunt betekenen.

Meer informatie: www.koltegels.nl

* ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen.

Publicatiedatum: 26 mei 2009

Reacties