Keramische tegels, in houtlook of retro-look.

Dankzij de technologieën van tegenwoordig is het mogelijk om keramische tegels te maken die lijken op hout, beton of een retro-look hebben.

Tijdloos en krasbestendig.

Keramische tegels zijn tegels die zijn gemaakt uit klei en zand en de tegel bestaat eigenlijk uit gebakken laagjes klei. Deze tegels kunnen netjes geglazuurd worden waarmee ze beschermd zijn tegen vuil. Ook krijgen ze hier een mooie glans van. Keramische tegels zijn minder zwaar als natuursteen-tegels en daarom zijn ze bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een dakterras.

De tegels zijn onderhoudsvriendelijk, krasbestendig, vuil afstotend en kleurvast. De tijdloze uitstraling van de tegels garanderen jarenlang plezier. Dankzij de technologieën van tegenwoordig is het mogelijk om keramische tegels te maken die lijken op hout, beton of een retro-look hebben. Bij SK Natuursteen hebben wij een ruime uitstalling van keramische tegels in onze 800 m2 showroom.

Houtlook tegels
Combineer de charme van een houten vloer met de voordelen van stenen tegels. Een houten vloer beschadigt snel. Tegels zijn een stuk steviger, kras- en stootvast en onderhoudsvriendelijk. U hoeft ze niet ieder jaar te schuren en te oliën zoals bij een houten vloer noodzakelijk is. Onze hout look tegels zijn voorzien van noesten, houttinten en nerven. Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Met onze keramische tegels in hout-look combineert u de warme uitstraling van hout met het comfort van keramiek.
Bekijk Houtlook-tegels.

Industrial/beton look
Om een industriële look te creëren in een huis kunt u een grijze of een donkere vloertegel kiezen. Vreemd genoeg geeft beton-look een ruige, gedurfde uitstraling.
Bekijk  industrial look-tegels.

Naturel look tegels
Dit zijn tegels die een meer neutrale stijl hebben. Zij geven een lichte en rustige uitstraling aan uw woonkamer, badkamer of keuken. Deze keramische tegels zijn dus ideaal voor elke woning. 
Bekijk naturel look-tegels.