Natuursteentegels

Natuursteen tegels voor aantrekkelijke prijzen vindt u bij SK Natuursteen. Wij bieden u een ruim aanbod tegels met een grote varieteit aan toepassingen.

Natuursteen tegels

SK Natuursteen is een onderneming gespecialiseerd op het gebied van natuursteen. Bent u op zoek naar een vloer, terras of wandbekleding dan bent u aan het juiste adres. Ons team van ervaren verkopers staat voor u klaar om u van advies te voorzien.

Vloeren leggen

U kunt ervoor kiezen om de vloer te laten leggen door een van onze gespecialiseerde tegelzetters. Deze verzorgt o.a. het sloopwerk, vloerverwarming en de plaatsing.

Eigen import

Een onderscheidende factor van SK Natuursteen is onze eigen import. Regelmatig reizen wij af naar China, Brazilië en India om daar met lokale leveranciers afspraken te maken. Vervolgens komen de producten direct naar onze vestiging te Berlicum. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit van het product en kunnen we betaalbare producten aanbieden. Wij importeren en verkopen het daarna direct aan de consument. Omdat we samenwerken met de lokale bevolking garanderen wij A-kwaliteit. Tevens kunnen wij controleren op eerlijke arbeidsomstandigheden en of de milieuwetten worden nageleefd.

Voor meer informatie: kijk op www.sknatuursteen.nl , bel 073-5495068 of bezoek onze showroom in Berlicum

Showroom met meer dan 800 M2 aan tegels

SK Natuursteen beschikt in Berlicum bij Den Bosch over 800 m2 showroom waar natuursteen-vloeren worden getoond. Onze showroom is op slechts vijf minuten rijden van de A2 en heeft gratis parkeerruimte. Bekijk alvast ons gehele assortiment op onze website: Natuursteen tegels van SK Natuursteen