Profielfoto van SK Natuursteen

SK Natuursteen

Overbeeke 14, 5258 BL BERLICUM

Over ons

SK Natuursteen is uw specialist voor natuursteen. Of het nu gaat over vloertegels, wastafels, raamdorpels, vensterbanken, tuin en terrastegels. Bij ons staat staat de service voorop. Wij leveren ook maatwerk-natuursteen zoals voorgevels. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. SK Natuursteen beschikt over een ruime showroom van 800 M2 waar onze natuursteen vloeren, dorpels, waskommen en natuursteen terrastegels zijn uitgestald. Laat u verrassen door de wereld van natuursteen. Zo hebben een prachtige collectie waskommen in versteend hout. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via de A2 bij Den Bosch. Pak de afslag Veghel en u bent in vijf minuten bij onze showroom.

Over SK Natuursteen

Wie geïnteresseerd is in een vloer van hoge kwaliteit voor een relatief lage prijs, doet er goed aan om ons eens een bezoekje aan de uitgebreide showroom in Berlicum te brengen. Ook kunt u hier terecht voor wasbakken, douchebakken, aanrechtbladen, vensterbanken, dorpels en ander maatwerk.

Sinds 1 december 2009 zijn wij gevestigd in Berlicum (NB) op het industrieterein Beekveld, Overbeeke 14. Hier hebben we ook bijna alle vloeren op voorraad liggen, in totaal maar liefst 500 vierkante meter showroom. De stenen worden geleverd in heel het land. Ook hebben we klanten in Duitsland en België. Als u de stenen niet zelf kunt leggen, kunt u deze door ons laten plaatsen. Wij bieden een compleet pakket waaronder slopen, vloerverwarming en plaatsen. We beschikken over tegelzetters die gespecialiseerd zijn in het leggen van natuursteen.

Eigen import

Onze natuursteen wordt door ons geïmporteerd uit alle windstreken: China, Brazilië en India zijn belangrijke leveranciers. We importeren de stenen dus zelf, en verkopen ze rechtstreeks door aan de consument. Hierdoor kunnen we de prijzen heel erg laag houden en toch A-kwaliteit natuursteen leveren. We bezoeken zelf verschillende natuursteenmijnen om te zorgen voor de beste kwaliteit. Door samen te werken met de lokale bevolking, garanderen wij kwaliteit en arbeidsomstandigheden.

Openingstijden Showroom:

Overbeeke 14
5258 BL Berlicum

Maandag: gesloten.
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur.
Zaterdag: 09.00-16.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag na 17.30 uur op afspraak.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.sknatuursteen.nl