COREtec® vloeren in Leefkeukens

USFloors heeft een aantal mooie COREtec® vloeren ontwikkeld voor alle woonruimtes in je woonhuis.

25 Maart 2019

USFloors heeft een aantal mooie COREtec® vloeren ontwikkeld voor alle woonruimtes in je woonhuis het algemeen en de keuken en badkamers, kortom vochtige ruimtes, in het bijzonder.

Daarmee bewijst COREtec® waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector. Kort samengevat : Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen.

Dé ideale renovatievloer voor in alle woonruimtes, ook keuken en badkamer Je gaat bouwen, renoveren of verhuizen ? COREtec® toont nog maar eens dat een nieuwe vloer leggen vandaag de dag makkelijk is. Vroeger behield je de vloer die in je huis aanwezig was of ging je 1 keer voor een nieuwe, die dan een gans leven mee moest. Met COREtec® is het plaatsen van een vloer zo eenvoudig en snel, dat vaker afwisselen een plezier wordt Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op 1 dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding. Ook in de kelder of badkamer: de nieuwe revelatie in vloerbekleding is 100% watervast. “Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op 1 dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding.”

Ruimste keuze in vloersector

COREtec® zweert bij een ruim aanbod aan kleuren & stijlen: een vloer voor elke persoonlijkheid. Maar in 2019 gaat de marktleider in rigide waterdichte vloeren nog een stapje verder. De populaire Naturals Collectie, met authentieke & natuurlijke houttexturen, is nu ook deels beschikbaar in visgraatmotief. Ook hier ligt de nadruk op de gebruiksvriendelijke & eenvoudige installatie dankzij het handige A&B-kliksysteem. Verder breidt COREtec® ook het ProPlus-gamma - ultrasterke, krasbestendige vloeren voor commerciële ruimtes met veel voetverkeer-, uit met 20 nieuwe dessins en een groter formaat.

Gezond binnenklimaat

De meerlagige vloerbekleding van COREtec® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.

Voor meer informatie: www.coretecfloors.eu

Reacties