Foto: 2017/Forbo-nieuwe-Love-Life-Allura-collectie-1.jpg

Forbo introduceert Love Life Allura voor consumenten en Click om makkelijk te installeren

Dertig nieuwe en luxe dessins in fraai hout en steen bij Forbo Love Life Allura.

Forbo Flooring heeft deze maand haar nieuwe Love Life Allura vinylcollectie voor consumenten geïntroduceerd die bestaat uit dertig exquise dessins in hout en steen, die zelfs kenners - door het unieke en natuurgetrouwe design - niet van echt kunnen onderscheiden. Forbo lanceert daarnaast Allura Click. Naast de al bekende - te verlijmen - stroken en tegels, kun je alle dessins nu ook zelf eenvoudig, snel en strak installeren met het nieuwe kliksysteem. Zo neem je je vloer in een handomdraai mee als je gaat verhuizen.

De nieuwe vloer past daarmee helemaal in de nieuwe Love Life lijn van Forbo. Het interieur en je huis zijn volgens de vloerproducent een plek die bij uitstek van jou is en waarmee je laat zien wie je bent. Een plek waar je vrienden uitnodigt voor een spontaan feestje of in het geval van Allura wellicht af en toe een vijfgangendiner, waar je kinderen de ruimte hebben om lekker te rommelen, waar je je yoga kan doen en waar je al gelukkig bent als je met een kop koffie en laptop op de bank zit. Een plek kortom waar de liefde voor het leven in alle opzichten vanaf spat.

En dat zie je ook terug in de Allura collectie; geen strook of tegel is hetzelfde. Dat brengt een vloer tot leven. Leg ze halfsteens, in een wildverband of in visgraat en creëer je eigen sfeer of dat nou klassiek, zacht, vrolijk of juist modern en strak is. De grootste plankmaat is 180 x 32 en de kleinste 100 x 15 cm en dat onder andere in eiken, stoere brede grijzen, maar ook leisteen tegels en betonnen.

Het comfortabele Allura is zo sterk dat Forbo er maar liefst 15 jaar garantie op geeft. De stroken en Click hebben een 0,4 mm dikke transparante beschermlaag gekregen die voorzien is van een PUR-finish voor eenvoudiger onderhoud. De vloer onderscheidt zich verder van de meeste andere PVC vloeren door haar extreme maatvastheid. Daarmee weet je zeker dat de vloer ook in de toekomst mooi blijft. Bovendien gaat een Allura vloer prima samen met vloerverwarming.

De collectie wordt in Nederland geproduceerd en werd ontworpen naar Dutch Design standaard. Voor veel meer informatie, inspiratie en beelden: www.lovelife-forbo.nl en forbo.instantmagazine.com.

Meer van Forbo Flooring Systems
Reacties