Parquetvinyl Nakuru, de geluidsisolerende pvc-vloer

Een pvc-vloer met geluidsisolerende eigenschappen? Ontdek de Nakuru collectie van Parquetvinyl en maak van jouw huis een oase van rust.

Geluidsdempend 

Kom volledig tot rust in huis met de Nakuru geluidsdempende pvc-vloeren. Deze pvc-vloeren dempen zowel het geluid in de kamer, alsook tussen twee ruimtes. Zo demp je het geluid van een huisgenoot die vroeg uit de veren moet, rondtrappelende kinderen maar ook luide gesprekken. De vloer dempt de dagelijkse drukte en brengt rust in huis. Een extra pluspunt van deze pvc-vloeren? De prachtige houtstructuur waardoor deze pvc-vloer moeilijk te onderscheiden is van een echte parketvloer.

Uitvoerig getest en goedgekeurd

Nakuru werd uitvoerig getest en goedgekeurd door testbureaus over de hele wereld, en kwam als winnaar uit de bus. De akoestische vloeren bestaan namelijk uit meerdere lagen materiaal die elk verschillende geluidsfrequenties blokkeren. Daarmee halen we 21dB geluidsabsorptie, wat voor zwevende vloeren een uitzondering in de Europese markt is! Verder geniet je van een vermindering van transmissiegeluid van 10 dB ?Llin én een geluidsabsorptie van 81% in de ruimte zelf. Ook werd Nakuru als eerste en enige spc-vloer bekroond met het strenge NSG-Geluidkeurmerk. Deze vloeren zijn dus volgens de Nederlandse Stichting Geluidshinder uitermate geschikt voor appartementen en rijhuizen, de vloer dempt namelijk het geluid tussen twee woningen of appartementen.

Pluspunten van Nakuru

  • De Nakuru collectie, maar ook alle andere Parquetvinyl collecties, zijn 100% waterbestendig. Deze vloeren poets je dus gemakkelijk met water met een kleine hoeveelheid Easy Peasy Floor Care. Kies je voor Parquetvinyl Nakuru, dan kies je voor een onderhoudsvriendelijke vloer.
  • Wil je genieten van warme voeten? Parquetvinyl is perfect geschikt voor combinatie met vloerverwarming. Deze klik pvc-vloer neemt de warmte op en kan deze langdurig en efficiënt afgeven.

Interesse in een Nakuru pvc-vloer? Ontdek alle op deze website