De Creation 30 vloer van Gerflor

Gerflor biedt allerlei soorten vloeren aan, waaronder PVC vloeren en PVC Click vloeren. De vloeren zijn uitermate geschikt voor in huis.

Gerflor Creation 30

De Creation 30-collectie is ideaal voor licht projectgebruik, maar is vooral gericht op huishoudelijk gebruik. De '30' verwijst naar de toplaag van 0,30 mm, die bescherming biedt tegen vlekken, krassen en slijtage. Deze dikte is meer dan voldoende om de vloer mooi te houden en een lange levensduur te garanderen voor zowel huishoudelijk als licht projectgebruik.

De Creation 30-collectie omvat PVC-stroken in diverse afmetingen, van een standaardmaat van 121,90 x 18,40 cm tot een XL-formaat van 150,00 x 23,00 cm. Daarnaast is er een steendesign met tegels van 61,00 x 61,00 cm beschikbaar.

De PVC-stroken zijn voorzien van een PUR-laag, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. De matte oppervlaktebehandeling geeft de vloer bovendien een natuurlijke uitstraling.

Creation 30 is ook uitgerust met V-groeven aan vier zijden, wat de PVC-stroken het uiterlijk van echte houten planken geeft. De vloeren bestaan voor 35% uit gerecyclede materialen en zijn volledig recyclebaar na hun levensduur. Daarnaast is de Creation 30-collectie vrij van ftalaten.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website. Uiteraard ben je ook welkom bij één van onze vele verkooppunten.