Partner

Unica Vloeren

Interieurgrind zoals de grindvloer, marmerstone vloer en troffelvloer, hebben de voordelen van een harde vloer en de uitstraling van tapijt. Deze bijzondere combinatie maakt ze geschikt voor vele ruimtes. Wij weten als geen ander dat de aankoop van een vloer een investering in uw gebouw of woning is. Daarom stellen wij u als klant centraal. Samen met u stellen wij een vloer samen die het beste past, namelijk de optimale combinatie van uw wensen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Wij hebben diverse grindvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren voor woningen en bedrijven, waarbij al meer dan 25 jaar ons accent niet op produceren maar op goede kwaliteit ligt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Unica Vloeren

Plinten Unica

Plinten Unica

plinten

Unica Troffelvloer met holle plint
Een fraaie plint is de kroon op uw naadloze vloer. Een plint is een sierstrip op de overgang tussen de muur en de vloer. Deze heeft als doel de overgang tussen de vloer en de wand af te werken. Ook heeft het een functioneel voordeel. Een plint beschermt de muur tijdens het stofzuigen of tijdens het dweilen.
Wij leveren vaak troffelvloeren in combinatie met holle plinten, omdat deze het onderhoud vergemakkelijken en het hygiënischer is. Unica biedt daarom ook voor bedrijven die de HACCP regelgeving moeten naleven geschikte vloeren. Al onze vloeren zijn naadloos, waardoor de vloeren makkelijk zijn te onderhouden. Hierdoor zijn de kunststofvloeren (eventueel in combinatie met holle plinten) in het bijzonder geschikt voor hygiënische ruimtes.

Meer lezen over
'Plinten Unica'?

meer van deze professional

Eyeleds® Unica Vloeren

Eyeleds®

Unica Grindtapijt

Unica Grindtapijt bestaat uit kwartskorrels en een oplo...

Unica grindvloer Ultimo

Zeer mooie Unica grindvloer Ultimo.

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.