Eiken houten vloeren

Eiken houten vloeren leverbaar in massief hout en lamelparket. Keuze in kwaliteiten en breedtes, met noesten of geen noesten. Af te werken met olie of lak

Eiken houten vloer

Eiken houten vloeren zijn bij Fairwood leverbaar in massief hout of lamelparket. Bij massief hout bestaat de plank uit 2 cm hout en bij een lamelparket is een toplaag eiken verlijmd op een berken multiplex onderlaag.

Eiken lamelparket werkt minder dan een massieve plank en kan daarom goed gebruikt worden bij vloerverwarming of grote ruimtes. Een massieve plank daarentegen is een echte houten plank, heeft een rustiekere uitstraling en gaat honderden jaren mee.

Er zijn 2 soorten eiken vloeren: Amerikaans eiken en Europees eiken. De naam zegt al waar ze vandaag komen. Beide eiken soorten zijn ongeveer even hard, maar ze hebben een andere uistraling qua nerven. Amerikaans eiken heeft een drukkere tekening dan europees eiken.

Eiken vloeren zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten. Zo kunt u kiezen uit een kwaliteit met veel noesten dat een rustieke levendige uitstraling geeft of juist een hele rustige en strakke vloer met vrijwel geen noesten. Zo is er bij deze houtsoort voor iedereen wel een keus te maken.

Bij eiken kunt u de kleur kiezen die u wilt. Zo kan de vloer met witte olie behandeld worden voor een white wash effect, of juist met een zand of grijze kleur. Ook zijn donkere kleuren mogelijk zoals donker bruin, zwart of donker grijs.

Naast de kleur kunt u ook bij eiken vloeren kiezen voor verschillende bewerken, zoals roken, borstelen en verouderen.

Kortom bij eiken houten vloeren zijn ontzettend veel mogelijkheden te kiezen en wij helpen u graag een keuze te maken. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om alle verschillende opties te bekijken en kiezen. Of kijk op onze website: www.fairwood.nl

Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten