Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Kloostertafel Lindisfarne

Kloostertafel Lindisfarne is een landelijk eettafel. Deze robuuste eiken tafel is een ambachtelijke tafel die met de hand is gemaakt.

Kloostertafel Lindisfarne is een ambachtelijke gemaakt houten eiken tafel. Deze klassieke kloosterpoot helemaal met de hand gemaakt. Dus elke tafel en poot is uniek.

Deze houten eettafel is gemaakt van massief eiken. Dit is een harde goede houtsoort voor een tafel. De tafel kan dus ook gebruikt worden in een woonkeuken en bij intensief gebruik.

Wij kunnen de tafel voor u afwerken met een matte lak. Dit beschermt de tafel goed en zorgt dat u vrijwel geen onderhoud aan heeft. Ook kunnen krijgt u geen kringen omdat de lak het hout afsluit. Alles wat er dus wordt geknoeid blijft er op de tafel liggen, ideaal dus. Deze lak is heel mat waardoor u dit totaal niet ziet. 

Als enig in Nederland hebben wij een speciale kleuren menghoek. U kunt kiezen uit één van onze 30 standaard kleuren. Zit de kleur hier niet bij dan mengen wij deze samen met u op maat. Zo krijgt u uw eigen unieke kleur. Deze tafel wordt vaak gekozen met witte poten. Wij maken dan speciaal de poten wit. Maar wilt u deze liever in een andere kleur of in dezelfde kleur als het blad dan is dit ook mogelijk! Zo zijn er veel combinaties te maken en kunt u uitzoeken wat het beste bij uw interieur past.

U kunt deze tafel bij ons komen bekijken in onze showroom met al onze modellen tafels. Wij hebben een grote showroom in Tiel en Rijnsburg. Rijnsburg ligt naast Leiden is vanuit de hele randstad goed en snel te bereiken.

Wij kunnen de tafel binnen 3 weken dan kant en klaar bij u afwerken.

U bent van harte welkom om deze tafel te komen bekijken. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt zo bij ons binnen lopen.

Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend op beide locaties.

Meer informatie over deze kloostertafel Lindisfarne; Kloostertafel Lindisfarne