Partner

MeisterWerke Schulte GmbH

MeisterWerke staat voor twee waarden: Vertrouwen en innovatiekracht.

MEISTER PD 400 Longlife parket Cottage

Voor wie houdt van kwaliteitsvolle en inspirerende parketvloeren, is de premium parketcollectie PD 400 Cottage een echte aanrader.

MEISTER PD 400 Longlife parket Cottage

Imponerende parketvloeren met een lengte van 220cm en een breedte van 18cm laten iedere woonruimte groter lijken. De langse v-voeg zorgt bovendien voor een elegant en subtiel effect van de robuuste MEISTER Longlife parketplanken.

Van eiken crèmewit gekalkt tot eiken olijfgrijs biedt de collectie de bekende variatie – en tegelijkertijd een frisse wind in huis. Lichte kleuren, maar ook expressieve veelkleurige bruintinten geven hier – zoals in het hele Longlife-parket-assortiment – de toon aan.

Voor wie het graag iets ruwer heeft, is de eiken canyon gestoomd beslist een aanrader, een karaktervolle gestoomde gebarsten parketvloer die perfect tot uiting komt in een landhuis woonstijl.
Of u nu een eerder een voorkeur heeft voor een modern of landhuis woonstijl, het PD 400 gamma heeft voor iedere stijl een passende vloer.

MEISTER is zo overtuigd van de kwaliteit van zijn Longlife parket dat u er bovendien een Longlife-garantie op krijgt en dit voor een vloer die enorm onderhoudsvriendelijk is en zodoende nog jaren plezier aan kan beleven.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website

Meer lezen over
'MEISTER PD 400 Longlife parket Cottage'?

meer van deze professional

Nadura vloeren van Meister

Nadura vloeren zijn geen laminaatvloeren maar vloeren o...

Longlife-parket Residence PS 500

Oude legpatronen herontdekt

De vinylvloer zonder vinyl

Nieuw designvloer-platformconcept MeisterDesign

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.