MEISTER Lindura houten vloeren

Bent u ook altijd onder de indruk van lange brede parketvloeren, maar kan u alleen maar dromen van zulke vloeren als u het dure prijskaartje hiervan ziet?

Wereldinnovatie: MEISTER Lindura houten vloeren

Droom dan niet verder want MEISTER heeft de perfecte oplossing voor u „Lindura houten vloeren“. Een vernieuwende houten hightech vloerencollectie die beschikbaar is in 2 verschillende formaten: 27cm x 2200cm en 32cm x 2600cm en dit aan de prijs van een gewone parketvloer.

Deze collectie van extreem robuuste planken bestaat uit karaktervolle natuurgeoliede hoofdzakelijk eiken vloeren die vooral gekenmerkt worden door grote noesten en scheuren en zodoende perfect passen in een landelijk interieur. Naast de rustieke uitvoering zijn per direct ook de sorteringen levendig en natuur beschikbaar dankzij een nieuwe matte lak – allebei met een iets rustiger uiterlijk. Bij hout uit het natuursegment wordt voor het eerst lichtere Wood Powder gebruikt, met als resultaat een minder contrasterende algehele optiek van de vloer.

Lindura is een compleet nieuwe vloerencategorie en tevens een wereldinnovatie. Houten toplagen worden in combinatie met de extreem harde woodpowder technologie tot een robuust en uiterst sterk oppervlak versmolten waarbij het fijne houtpoeder in iedere houtporie doordringt. Deze nieuwe dimensie van houten vloeren is enorm robuust en uiterst impact-resistent en is niet alleen uitermate geschikt voor residentiële toepassingen maar eveneens voor commerciële projecten.

De natuurgeoliede en mat gelakte Lindura houten vloeren zijn even onderhoudsvriendelijk en op dezelfde manier te behandelen als de bekende natuurgeoliede en matgelakte MEISTER parketvloeren. 

Overigens: ook de houten Lindura-vloer kan men nu met een eenvoudig MEISTER railsysteem aan de wand bevestigd worden!
Kortom, Lindura is een echte wereldinnovatie en een grote meerwaarde voor uw woning

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website