Geluiddempende akoestiekpanelen met vilt van MEISTER

Naast een mooi uiterlijk, biedt de nieuwe collectie MeisterPanels. style SP 800 met vilt ook echte meerwaarde.

Het akoestiekpaneel absorbeert 35% van het geluid in de ruimte (absorptieklasse D volgens DIN EN 11654) en zorgt zo voor een aangename sfeer, vooral in moderne woonomgevingen waar maar weinig gordijnen en ander textiel te vinden zijn. Om volledig van dit geluiddempende effect te profiteren, volstaat het al een gedeelte van de wand of het plafond van deze panelen te voorzien.

MeisterPanels. style is beschikbaar in vijf moderne kleuren – voor een perfect totaalplaatje wordt elke kleur aangevuld met een bijpassende viltlijst (hoek-afdeklijst en afdeklijst). Ook op gebied van duurzaamheid doet de SP 800 het goed. Het oppervlak met veganistisch vilt bestaat uit gerecycled materiaal (100% bij de grijstinten; 50% bij olijf en terrabruin) en kan na gebruik zelf ook weer compleet gerecycled worden.

De dubbele groef en de drie verschillende breedtes die in elk pakket geleverd worden, maken uiteenlopende montagewijzen mogelijk – van een aantrekkelijk 3D-effect of montage in rijen, tot dakpansgewijs of volledig vlak en gelijkmatig.

De akoestikpanelen met vilt van MEISTER heeft met succes meegedaan aan de Red Dot Award: Product Design 2021. Een internationale jury bekroonde het vilten akoestiekpaneel MeisterPanels. style met een "Red Dot" die voor designs van hoge kwaliteit staat.