Black Friday Super Sale bij Visgraatshop.nl

Eiken visgraatvloeren vanaf 28 euro per m2

16 November 2020

Een echte eiken visgraatvloer voor de prijs van pvc of laminaat? Bij Visgraatshop verkopen ze eiken visgraatvloeren voor elke smaak en elk budget. En tijdens het Black Friday weekend maken ze het wel heel bont!

15% Black Friday korting

Van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november 2020 vieren ze bij Visgraatshop het Black Friday Super Sale Weekend. Het liefst samen met jou natuurlijk! Maar liefst vier dagen lang krijg je 15% korting op alle houten visgraatvloeren uit hun collectie. De Black Friday kortingsactie geldt ook voor plinten, banden, vloerlijm en andere toebehoren.

  

Droom je al jaren van zo’n houten visgraatvloer met karakter? November is dé maand om over te gaan tot actie. Het enige wat je hoeft te doen, is kortingscode ‘BLACKFRIDAY2020’ invoeren tijdens het bestelproces en je korting van 15% wordt automatisch verrekend.

Eiken visgraatvloeren in alle smaken

Worden het rustieke brede of traditionele smalle planken? Ga je voor onbehandeld eiken, een white wash beschermlaag of een visgraatvloer met een natuurlijke hardwaxolie- of lakafwerking? Bij Visgraatshop vind je werkelijk alle soorten en maten visgraatvloeren. Zo bepaal je helemaal zelf hoe je vloer er uiteindelijk uitziet.

Ben jij van het type ‘eerst zien, dan kopen’? Vraag dan vooraf gratis samples aan. Zo zie je met eigen ogen hoe mooi het hout is en welke kleur of afwerking het best in jouw huis, kantoor of bedrijfspand past. Zeker in tijden van corona is het opvragen van samples een goede en veilige manier om een realistische indruk van je nieuwe vloer te krijgen.

Volop voordeel bij Visgraatshop

Alle visgraatvloeren worden door Visgraatshop gratis bij je thuisbezorgd, op een moment dat persoonlijk met jou is afgestemd. De vloeren zijn geschikt voor gebruik bij vloerverwarming en gemaakt van 100% duurzaam hout. Ook zaken als 20 jaar fabrieksgarantie en 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie behoren tot het standaard pakket.

Heb je de vloer nu nog niet nodig, maar pas als je gaat verhuizen of verbouwen? Dan slaan ze de vloerdelen gratis drie maanden voor je op. En houd je na het leggen van de vloer dichte verpakkingen over? Dan nemen ze deze gewoon retour.

Kijk voor meer informatie en de complete collectie visgraatvloeren op Visgraatshop.nl.

 

Reacties