Strandhotel Zoomers

Strandhotel Zoomers is energieneutraal gebouwd met natuurlijke en duurzame materialen en systemen.

Marmoleum, voelt prettig voor blote voeten

Arthur en Carina zijn al eigenaar van strandpaviljoen Zoomers en daar is nu een duurzaam hotel op het strandplateau van Castricum bijgekomen. Strandhotel Zoomers is energieneutraal gebouwd met natuurlijke en duurzame materialen en systemen. Duurzaamheid, kleur, uitstraling, onderhoud in combinatie met zand maar ook het “prettig voor blote voetengevoel” zijn elementen die hebben meegespeeld in de keuze voor de vloer, waarbij uiteindelijk gekozen is voor Marmoleum uit onze Cocoa collectie. Het gebruik van cacaoschillen, een restproduct uit de cacao-industrie, zorgt voor een nog duurzamer karakter van de vloer.

Wakker worden met geluid van de branding

De kamers zijn niet rechttoe rechtaan naast elkaar geplaatst. De indeling is losjes. Geen saaie hotelgangen, maar open plaatsjes tussen de kamers die allemaal andere afmetingen hebben. Vanuit de ’strandkamer’ in het nieuwe hotel kijk je uit op het strand en de zee. Wakker worden met het geluid van de branding en uitzicht over zee, wie wil dat nu niet?

Zien of deze vloer ook past in jouw huis?

Wil je snel weten of een duurzame vloer past in jouw interieur? Met onze verbeterde vloerplanner kun je heel eenvoudig en zonder extra kosten je eigen foto's uploaden. Zo zie je meteen welke kleur vloer het beste past in jouw interieur.

Bestel een gratis staal
Via onze stalenservice kun je snel en eenvoudig gratis stalen bestellen. Stalen geven je een goed idee van hoe jouw toekomstige Forbo vloer eruit ziet.

Meer inspiratie?

Volg ons ook op Instagram of Facebook