Trend 2020: Supernatural

Laat je inspireren door deze nieuwe ‘supernatural’ woonsfeer!

Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrend voor 2020?

De woontrend SUPERNATURAL is samengesteld door het editorial team van Trend Compass exclusief voor de vooraanstaande designtijdschriften Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Gäel Maison. In de eerste edities van 2020 is deze woontrend gepubliceerd en de nieuwste trendkleuren uit de Forbo Marmoleum collectie maken deel uit van de inspirerende noviteiten in deze productie. Laat je inspireren door deze nieuwe ‘supernatural’ woonsfeer!

Streep vloer

In het nieuwe modern-landelijke interieur draait het om de ultieme mix van naturellen en pastellen. Dankzij de gestreepte trendvloer van Marmoleum kleur 3266 Lilac gecombineerd met Marmoleum vtw16 in kleur Kwarts van Forbo komt de trendy sfeer tot leven. De lichte houten fineer wand en de houten en rotanmeubelen geven de ambiance een Scandinavische draai.

De nieuwe pastelvloer

De nieuwste kleuren en materialen ontdek je in de trend SUPERNATURAL. Wat dacht je van stoelen en wandlampen van cannage, tafels van onyx en lila of een marmoleum vloer in de nieuwste trendkleur Splash. De combinatie van natuurlijke en gevlochten materialen, organische structuren en pastelkleurige accenten geven het interieur een soort ‘supernatural’ power!

Kalk, kwarts en lila
Pastelkleuren zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse woontrends. Voor 2020 zijn lila en pastelblauw de nieuwe trendkleuren die worden gecombineerd met bleke naturellen zoals de Marmoleum vloer vtw02 in de kleur Kalk of de Marmoleum vtw16 in de kleur Kwarts. KALK, KWARTS & LILA
Pastelkleuren zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse woontrends. Voor 2020 zijn lila en pastelblauw de nieuwe trendkleuren die worden gecombineerd met bleke naturellen zoals de Marmoleum vloer vtw02 in de kleur Kalk of de Marmoleum vtw16 in de kleur Kwarts. 

Trend: Mellow Yellow

Dat geel als trendkleur in 2020 belangrijk wordt is duidelijk, maar hóe combineer je dit in het interieur? De Marmoleum vloer vtw02 in de kleur Kalk is een zachte basis om te mixen met de trendkleuren geel en lila. Door nieuwe materialen zoals cannage, fluweel en Cashmere wol te gebruiken versterk je het ultieme softness gevoel in huis.TREND: MELLOW YELLOW
Dat geel als trendkleur in 2020 belangrijk wordt is duidelijk, maar hóe combineer je dit in het interieur? De Marmoleum vloer vtw02 in de kleur Kalk is een zachte basis om te mixen met de trendkleuren geel en lila. Door nieuwe materialen zoals cannage, fluweel en Cashmere wol te gebruiken versterk je het ultieme softness gevoel in huis.

Stylingtip

Je kunt ook voor een unikleurige Marmoleum vloer kiezen en het streepdessin juist op de wand laten terugkomen. Mix met hout en glas voor een goede balans tussen naturel en pastel. Zo haal je de SUPERNATURAL TREND in huis!

Trendbeelden komen uit de trendproductie De Zachte Curve’ voor Eigen Huis & Interieur en Feeling Wonen in samenwerking met Trendcompass.nl
Fotograaf: Floor Knaapen, productie en styling: Monique van der Reijden