Novilon vtwonen

Novilon vtwonen: een eigentijdse collectie kamerbrede vinylvloeren die volledig aansluit bij de interieurtrends van nu.

Novilon vtwonen collectie

Of je nu op zoek bent naar een superstoere betonvloer, een robuuste en warme houtlook of een onderscheidend legpatroon, Novilon vtwonen biedt het allemaal.

Meest in het oog springend, zijn de hele lange planken met authentieke uitstraling en namen als Chocolade, Salmiak, Noga en Toffee. Ze lijken levensecht doordat het reliëf de tekening van het hout volgt. Dus als je een knoest ziet, voel je hem ook. En doordat er geen kopse naden te zien zijn, lijkt het alsof er geen einde aan de plank komt. Chocolade heeft een lichtgekleurde voeg wat deze vloer iets vernieuwends geeft.

Naast de robuust houten planken biedt de collectie ook twee uni, meer subtiele planken. Geraffineerde tinten (licht- en donkergrijs) en de voel- en zichtbare v-groef geven deze vloer een genuanceerde look. Ook deze vloer lijkt door het ontbreken van kopse naden heel lang. Een effect dat alleen met Novilon gecreëerd kan worden doordat dit geleverd wordt in banen van 2 of 4 meter breed, met een lengte tot maar liefst 30 meter.
Nog een noviteit is de houten vloer in een Hongaarse punt legpatroon. In de kleuren wit en grijs eiken met veel kleurnuances is dit helemaal on trend, en geschikt voor een veelheid aan interieurs; van eigentijds tot klassiek.

Naast deze houten motieven, vindt men natuurlijk ook de populaire en vertrouwde betonvloeren terug in de collectie. Het aanbod omvat twee verschillende betondessins in acht kleuren: vijf kleuren van een neutrale, stoere betonvloer en drie interessante, metaalachtige tinten van een haast ‘aaibare’ betonvloer. Dat aaibare wordt gecreëerd door een unieke print die over het betondessin heen ligt.

Alle Novilon vtwonen vloeren worden nu geleverd met een extra dikke toplaag van maar liefst 0,5 mm en daardoor is deze vloer ijzersterk en zelfs geschikt voor licht projectmatig gebruik. En doordat de prijs gelijk is gebleven op € 27,25 per m2 is de prijs/kwaliteitverhouding flink verhoogd.

Novilon vtwonen wordt kamerbreed geleverd en kan tot veertig vierkante meter los gelegd worden. Hierdoor is het prettig installeren en wordt het aantal naden geminimaliseerd. De nieuwe collectie is daarnaast ideaal in combinatie met vloerverwarming en kent een garantie van 15 jaar. Klik hier voor meer informatie.