string(1) "p"

Marmoleum geeft ecowoning moderne uitstraling

Mooie houten ecowoning aan de rand van Den Bosch. Voor een nieuwe start samen wilden de bewoners graag een nieuw interieur.

Bijzondere aandacht voor akoestiek en duurzaamheid

Hun wens was een interieur met een warme, moderne uitstraling met comfort, maar ook met bijzondere aandacht voor akoestiek en duurzaamheid.

Heidi Willems, interieurstylist en eigenaar van PURE Styling dacht daarbij meteen aan Marmoleum, de earl grey chocolate uit onze Solid collectie. De bewoners waren heel enthousiast over het ontwerp en de vloer. De vloer is overal naadloos doorgelegd, van woonkamer tot keuken tot toilet en slaapkamers. Alleen voor de badkamer is een andere vloer gekozen.

Wil je weten of deze vloer in jouw eigen omgeving past?

Twijfel je tussen een mooie eikenhouten visgraat vloer, een betonlook vloer of wil je weten of jouw droomvloer wel past bij de kleur op de muur van je woonkamer?Met onze verbeterde vloerplanner kun je heel eenvoudig en gratis je eigen foto's uploaden. Zo zie je meteen welke vloer het beste past in jouw interieur. 

Gratis staal bestellen

Via onze stalenservice kun je snel en eenvoudig gratis stalen bestellen. Stalen geven je een goed idee van hoe jouw toekomstige Forbo vloer eruit ziet.