string(1) "p"

Marmoleum Click

Forbo introduceert Marmoleum Click: makkelijk los te leggen en superduurzame vloer.

Marmoleum Click maakt van iedereen ontwerper

Forbo Flooring lanceert deze maand Marmoleum Click, speciaal bedoeld voor iedereen die zijn creatieve vloerdromen graag in een handomdraai werkelijkheid ziet worden. Marmoleum Click is een makkelijk, snel los te leggen en superduurzaam vloersysteem. De nieuwe collectie kent tegels in drie maten, heel veel kleuren en zelfs dessins met embossing (reliëf, red), zoals bijvoorbeeld een plank met fraai houtdessin. Dat levert een zee aan designmogelijkheden op. Het nieuwe product is ideaal voor de woonkamer, maar ook zeer geschikt voor hal, keuken, slaap-, speel- en studeerkamer.

Marmoleum Click bestaat enkel uit natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld linoleum en een dikke laag kurk, die mede zorgt voor loopcomfort en geluidsreductie. Marmoleum is daarnaast van nature bacteriostatisch en dus hebben nare beestjes zoals schadelijke bacteriën geen kans op deze ondergrond. Het product is bovendien eenvoudig te onderhouden en zeer geschikt als je kinderen hebt met astma of andere stof gerelateerde aandoeningen.

Marmoleum Click wordt geleverd in tegels van 90 x 30, 60 x 30 en 30 x 30 cm. Deze kunnen snel en probleemloos aan elkaar worden geklikt dankzij het nieuwe, unieke en gepatenteerde 5G vergrendelingsysteem. Dit systeem en een tegeldikte van maar liefst 9,8 mm maakt Marmoleum Click ijzersterk en geeft het product een hele lange levensduur, zoals je van Marmoleum gewend bent.

Klik hier voor veel meer informatie, inspiratie en beelden.