Wel de pret niet de prut

Wat verwacht je van een entreemat? Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer schoon blijft.

Want er zijn veel leukere dingen te doen dan schoonmaken, toch? Maar je wilt natuurlijk ook dat hij goed past bij je interieur.

De nummer 1 van Nederland

Coral® maakt al meer dan 50 jaar hoogwaardige, fantastisch werkende entreematten. Ze zijn zo goed dat uit onafhankelijke tests blijkt dat ze het meeste vuil en vocht stoppen. Bovendien zijn ze nagenoeg onverslijtbaar. We geven niet voor niets 5 jaar garantie. Met een Coral®-entreemat ben je verzekerd van de beste bescherming van je vloer. En de mooiste.

Past perfect bij ieder interieur

Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten. En van subtiel tot wat meer gemêleerd. Dus er is altijd een mooie match met je vloer.

Met het oog op de toekomst

Coral® kijkt verder dan vandaag. We produceren met 100% groene stroom, en de productie levert vrijwel geen afval op. In veel Coral-matten kiezen we voor Econyl®-garen van onder andere hergebruikte visnetten. In Coral® Welcome verwerken we zelfs gerecyclede petflessen.
Kortom, Coral® heeft niet alleen een lange levensduur, maar heeft ook aandacht voor het milieu: duurzaam in de dubbele betekenis.

Dus ook hier geldt: wel de pret, niet de prut

Bekijk de vernieuwde collectie op lovelife-forbo.nl/coral