Foto: /247831.jpeg

Braad Stoffering breidt leveringsprogramma uit met lederen vloer- en wandtegels van Alphenberg

Braad Stoffering heeft het assortiment uitgebreid met lederen vloertegels van Esbeco Alphenberg. De vloertegels geven een eigentijdse maar vooral unieke uitstraling aan een interieur.

Braad Stoffering heeft het assortiment uitgebreid met lederen vloertegels van Esbeco Alphenberg. De vloertegels geven een eigentijdse maar vooral unieke uitstraling aan een interieur.

Lederen tegels van Alphenberg by Esbeco zijn geschikt als vloer- en wandbekleding maar ook voor bijvoorbeeld het bewerken van een tafel. De tegels combineren puur natuur met moderne techniek. Dit komt tot uiting in de handmatige manier waarop de leren tegels worden behandeld en zijn afgewerkt maar ook in de uniforme en uiterst nauwkeurige maatvoering die door middel van een hoogwaardige snijtechniek wordt verkregen.

 

De tegels van Alphenberg by Esbeco zijn verkrijgbaar in 9 kleurvariaties, 3 afmetingen en 2 afwerkingen. De grote variatie in kleuren en afmetingen en de mogelijkheid om tegels op maat te snijden, bieden interieurdesigners en architecten ongekende mogelijkheden bij het creëren van sfeer en leven in ieder interieur. Zo contrasteert leer prachtig met modern design en kunstmatige materialen en versterkt het aan de andere kant natuurlijke materialen en stoere, robuuste ontwerpen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn leren tegels gemakkelijk schoon te houden en onderhoudsvriendelijk. De tegels voldoen ook in andere opzichten aan essentiële gebruiksvoorwaarden van deze tijd: geluiddempend, brandvertragend en lichtecht. Door de open structuur van het leer krijgt het na verloop van tijd een meer doorleefd uiterlijk. Krassen door lopen of het verplaatsen van meubels gaan op in de ruige structuur van het leer maar hebben geen invloed op de levensduur. Dat maakt Alphenberg tegels niet alleen geschikt als vloerbedekking in woonhuizen maar ook in winkels, restaurants, kantoren en openbare gebouwen.

Aan de kwaliteit en levensduur van een Alphenberg vloer wordt bijgedragen door het feit dat deze altijd wordt gelegd door de professionele stoffeerders van Braad Stoffering. De lederen vloeren van Alphenberg worden getoond in de showroom van Braad Stofferingen, Roomweg 11 te Tuk.

Voor meer informatie: Braad Stoffering, tel. 0521-511596 of kijk op de site van Alphenberg: www.alphenberg.com.

Publicatiedatum: 29 september 2010

Reacties