Profielfoto van TegelStore.nl

TegelStore.nl

Vlierwerf 5, 4704 SB Roosendaal

Over ons

TegelStore.nl bestaat sinds 2009 en sinds 2012 onderdeel van Casa Ceramica.

Over TegelStore.nl

TegelStore.nl is een nog steeds groeiende kracht op de online tegelmarkt. De combinatie van klantvriendelijkheid, goede service en geweldige prijzen maakt TegelStore een goede partner voor het leveren van uw benodigde producten. TegelStore.nl is sinds begin 2015 gevestigd in Roosendaal en heeft daar ook een showroom waar een deel van het uitgebreide assortiment wand- en vloertegels is te bezichtigen.

Kijk ook eens naar ons uitgebreide assortiment op de website.

Sinds kort heeft TegelStore haar eigen showroom in Roosendaal.

Omdat wij begrijpen dat het heel moeilijk is om van de plaatjes in onze webwinkel tegels uit te zoeken hebben wij in Roosendaal onze eerste showroom geopend. In deze showroom hebben wij een selectie wand- en vloertegels. Grote vloer- en wandvlakken zorgen voor de juiste kijk op onze prachtige tegels.

Uitgebreid assortiment
Wij tonen in onze showroom tegels van onder andere La Fabbrica, Magica Ceramica, Marazzi en Grespania.
Keramisch parket, betonlook vloertegels, mat witte wandtegels, glans witte wandtegels, natuursteenlook vloertegels, onze showroom is echt afgestemd op de tegels van nu en u kunt bij ons zeker slagen voor een geweldige prijs.

Portugese tegels
Bent u echter geïnteresseerd in meer traditionele tegels of bijvoorbeeld patroontegels of motieftegels? Ook dit hebben we in onze showroom. Onder andere de echte Portugese cementtegels van Castelo en de vergelijkbare Vives keramische tegels kunt u bij ons zien. 

Showroom bezoeken?
Heeft u een tegel gezien in onze webwinkel en wilt u deze in het echt komen bekijken? Neem dan eerst even contact met ons op of wij de betreffende tegel in de showroom hebben liggen. Wij kunnen helaas niet alle tegels kwijt in onze showroom. Mocht het zo zijn dat wij de tegel niet hebben kunnen we er altijd een monster van opvragen en kunt u op een nader te bepalen datum langskomen.

Contactgegevens
Onze showroom is gevestigd aan de Vlierwerf 5, 4704 SB Roosendaal. U kunt de showroom bereiken via e-mail op showroom@tegelstore.nl of telefonisch op 085-0601124.