Foto: /285228.jpeg

Senso: eindeloze mogelijkheden van de gietvloer

Gietvloer van Senso zorgen voor warme uitstraling.

Gietvloer van Senso zorgen voor warme uitstraling.

De van oorsprong industriële gietvloer verschijnt steeds vaker in zowel particuliere woningen als bedrijfsruimtes en horecagelegenheden. Niet alleen architecten kiezen voor de vloer die in alle interieurs toepasbaar is, ook bedrijven en consumenten zien de mogelijkheden en voordelen van een gietvloer. De vloer is een goed alternatief voor hout, laminaat, tapijt, linoleum of tegels. Hoewel er vaak wordt gedacht dat een gietvloer het interieur een kil en industrieel uiterlijk geeft, bewijst een gietvloer van Senso het tegendeel. Omdat de vloer in alle gewenste kleuren kan worden uitgevoerd en de samenstelling zorgt voor een bepaalde zachtheid en body, geven de vloeren een warme uitstraling aan het interieur. De vloeren worden naadloos aangebracht in iedere gewenste kleur, zijn veilig, duurzaam en vergen weinig onderhoud. Senso biedt garantie tegen scheuren en beschadiging en is UV resistent waardoor er geen verandering van kleur optreedt als gevolg van zonlicht.

 

Vrij van schadelijke stoffen en 100% waterdicht
Als eerste onderneming maakt Senso gietvloeren van plantaardige oliën die op kleur worden gebracht met natuurlijke pigmenten en zijn hierdoor geheel vrij van schadelijke stoffen. De producten van Senso zijn gegarandeerd vrij van VOC's (vluchtige organische stoffen) en zware metalen. Naast gietvloeren, biedt Senso een 100% waterproof naadloze wandafwerking, gemaakt van gemalen rotsgesteente, dat naadloos aansluit op de gietvloer en zeer goed toepasbaar is in natte ruimtes. Hiermee is Senso de eerste producent die 100% garantie geeft op waterdichtheid van de wanden en de vloeren die naadloos op elkaar aansluiten.

Over Senso
Senso werd in 2009 door KPMG en Het Financieele Dagblad uitgeroepen tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en in 2011 door Sprout tot een van de meeste succesvolle bedrijven. Bovendien is Senso de eerste Nederlandse onderneming die ook succesvol is in het buitenland. Naast showrooms in Amsterdam, Den Haag, Rhenen, Antwerpen, Brugge en Londen, opent de Nederlandse onderneming binnenkort haar deuren in Miami.

Beleef Senso
Senso is gevoel, een zintuigelijke beleving. In de showrooms is iedereen van harte welkom om kennis te maken met Senso.

Meer informatie: www.senso.com

Publicatiedatum: 09 juli 2012

Reacties