Whiteboard verovert het huis; grote ideeën verdienen ruimte, het liefst een hele muur

Grote ideeën verdienen ruimte. Véél ruimte. In ieder geval meer ruimte dan een agenda, notitieblokje of memostickertje doorgaans bieden.

Grote ideeën verdienen ruimte. Véél ruimte. In ieder geval meer ruimte dan een agenda, notitieblokje of memostickertje doorgaans bieden.

Of het nu op kantoor, op school of thuis in de kinderkamer, de keuken, de woonkamer of misschien zelfs het toilet is: de muur geldt vanaf nu als uitnodigende, prikkelende inspiratiebron! Iedereen mag er zijn zegje doen, waar beter dan hier ontstaan de leukste conversaties?

 

Whiteboardverf van sam creative laat elke muur, tafel of deur met weinig moeite veranderen in een groots en meeslepend decor. Briljante ideeën, to-do-lijstjes, liefdesverklaringen, recepten, tekeningen, ingewikkelde tafels & sommen, afspraken, onzin en natuurlijk de niet-te-vergeten-mededelingen mogen doorkomen. Het suffe whiteboard is passé, wurgende afmetingen passen niet meer bij deze tijd.

Geleverd in een compleet pakket is whiteboardverf goed voor maar liefst 8m² muur. Verf (duoblik), een fijnmazige lakroller, roerstaaf, maar ook vier whiteboard stiften, een wisser en een flesje whiteboardcleaner zijn inbegrepen. Om de verf aan te brengen is de professional overbodig. Het mooiste resultaat wordt bereikt op een gladde, niet zuigende muur. De verf even mengen, rollen en… het onbegrensde whiteboard is een feit!

Sam creative is de eerste die whiteboardverf heeft die niet alleen voor het bedrijfsleven geschikt is, maar die nu ook eindelijk toegankelijk is voor de consument. Vele malen goedkoper, zelf toepasbaar en vooral dankzij het complete pakket, wordt dit hét swingende alternatief op elk prikbord en white- of schoolbord.

Whiteboardverf van sam creative is op waterbasis, hierdoor ontstaan er bij toepassing geen giftige dampen en kunnen handen na het verven gewoon met water worden gewassen.

Snel aan de slag? Dat kan als het moet morgen al. Kijk voor verkooppunten op www.whiteboardverf.com.

Publicatiedatum: 12 november 2010

reacties
anderen bekeken ook

Hoe moet je behangen?

Guido van Loon

Magisch effect met behang

Guido van Loon

Algemene ruimte Hofje van Hoogelande

Amazona Krijtverf

Zo kun je je houtwerk in huis schilderen met verf op waterbasis

Sandra van Koningshoven

Flexa kleur van het jaar 2018

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie