Otolift Two

De Otolift Two is een betaalbare traplift aan de buitenzijde van de trap. Met zijn ultra dunne rail blijft er meer dan genoeg ruimte over voor de traplopers

Vriendelijk geprijsde traplift aan de buitenzijde van de trap

De Otolift Two is speciaal ontworpen om strak langs de buitenbocht te plaatsen. Er zitten geen onnodige features in het ontwerp, waardoor de prijs van de traplift laag blijft. Het railsysteem van de Two bestaat uit twee metalen buizen. Dit heeft als voordeel dat de bovenste buis gebruikt kan worden als trapleuning. Dat geeft een veilig gevoel aan de overige mensen die de trap gebruiken.

Voordelen:

  • Zeer degelijk ontwerp
  • Ultradunne looprail
  • Ideaal voor de buitenbocht
  • Vriendelijk geprijsd

Goedkopere oplossing zonder concessies

De Otolift Two is de standaard oplossing voor elke trap waarbij de traplift aan de buitenkant kan worden gemonteerd. De bochten aan de buitenzijde zijn minder complex en de helling is ook minder stijl, waardoor de buizen minder gebogen hoeven te worden. De kosten zijn hierdoor lager, net als de levertijd. Een Otolift Two kan al binnen 1 - 2 weken worden geleverd.

Mocht u toch iets meer comfort willen bij uw traplift is dit ook mogelijk met de Two. Zo kan de voetenplank automatisch in- en opklappen in plaats van met een hendel. De standaard uitvoering van de Two heeft een draagvermogen van 130 kilo. U kunt dit indien nodig uitbreiden tot een gewicht van 150 kilo.

Heeft u onder de trap weinig ruimte, omdat u daar bijvoorbeeld een deur heeft? U kunt dan een schuifstuk onderaan de rail nemen. Als u de traplift gebruikt, staat deze uitgeklapt, zodat u veilig naar boven kan en weer terug. Indien u de traplift niet gebruikt, kunt u het schuifstuk inklappen, zodat de ruimte onderaan de trap weer vrij is.

Meer informatie over de Otolift Two vindt u hier:

https://www.otolift.nl/onze-trapliften/two/