Partner

Otolift Trapliften

Familiebedrijf Otolift is gespecialiseerd in trapliften voor rechte- en gebogen trappen. Otolift, is dé meest gekochte traplift van Nederland.

Website
algemene informatie

Overtuigend marktleider in Nederland

Otolift is marktleider in Nederland op het gebied van trapliften. Sinds het einde van de jaren 60 heeft bedrijf zich gespecialiseerd in trapliften. In het verleden verkocht Otolift de trapliften voornamelijk via de gemeente. Sinds de jaren 90 kochten steeds meer mensen hun traplift particulier. Inmiddels verkoopt het bedrijf in meer dan 35 landen haar trapliften. In 2016 kreeg het bedrijf het predicaat Koninklijk toegekend.

Nederlands kwaliteitsproduct met perfecte service

Koninklijke Otolift ontwikkelt en produceert volledig zelf haar trapliften. De trapliften worden in eigen fabriek gemaakt. Inmiddels zijn er 175.000 trapliften geproduceerd, waarvan ruim 125.000 voor de Nederlandse markt. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid servicenetwerk, die 24/7 berschikbaar is. Met meer dan 100 monteurs door heel Nederland, garandeert Otolift dat eventuele storingen dezelfde dag nog worden verholpen.

Showroom in Bergambacht of bij u thuis

Wilt u graag een traplift testen? Of bent u benieuwd naar de verschillende trapliften? Otolift heeft een showroom waar u alle trapliften uitgebreid kunt testen. Met een adviseur kunt u alles op uw gemak bekijken, dit terwijl hij al uw vragen beantwoordt en meedenkt naar de juiste oplossing. Mocht u niet in staat zijn om de showroom in Bergambacht te bezoeken, heeft Otolift ook de showroombus. In deze bus staan verschillende trapliften opgesteld die u kunt uitproberen.


artikelen

Betrouwbaar, sterk en betaalbare traplift

Op maat gemaakte trapliften van OTOlift

Otolift Modul-Air

De Otolift Modul-Air traplift bestaat uit een modulair railsysteem. De traplift wordt hierdoor uit v...

Toon alle 5 artikelen
collecties
Otolift Trapliften heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht

08004447772RECENSIES
CONTACT
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht

08004447772