Profielfoto van Otolift Trapliften

Otolift Trapliften

Hof Ter Bergen 23, 2861 DR Bergambacht

Over ons

Familiebedrijf Otolift is gespecialiseerd in trapliften voor rechte- en gebogen trappen. Otolift, is dé meest gekochte traplift van Nederland.

Overtuigend marktleider in Nederland

Otolift is marktleider in Nederland op het gebied van trapliften. Sinds het einde van de jaren 60 heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in trapliften. In het verleden verkocht Otolift de trapliften voornamelijk via de gemeente. Sinds de jaren 90 kochten steeds meer mensen hun traplift particulier. Inmiddels verkoopt het bedrijf in meer dan 35 landen haar trapliften. In 2016 kreeg het bedrijf het predicaat Koninklijk toegekend.

Nederlands kwaliteitsproduct met perfecte service

Koninklijke Otolift ontwikkelt en produceert volledig zelf haar trapliften. De trapliften worden in eigen fabriek gemaakt. Inmiddels zijn er 175.000 trapliften geproduceerd, waarvan ruim 125.000 voor de Nederlandse markt. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid servicenetwerk, die 24/7 berschikbaar is. Met meer dan 100 monteurs door heel Nederland, garandeert Otolift dat eventuele storingen dezelfde dag nog worden verholpen.

Showroom in Bergambacht of bij u thuis

Wilt u graag een traplift testen? Of bent u benieuwd naar de verschillende trapliften? Otolift heeft een showroom waar u alle trapliften uitgebreid kunt testen. Met een adviseur kunt u alles op uw gemak bekijken, dit terwijl hij al uw vragen beantwoordt en meedenkt naar de juiste oplossing.