Geniet langer van uw huis met een Otolift traplift

Koninklijke Otolift Trapliften biedt op maat gemaakte trapliften die comfort en veiligheid in uw huis verhogen.

Bij Koninklijke Otolift Trapliften begrijpen we dat u zo lang mogelijk in uw eigen huis wilt blijven wonen. Het is de plek waar u zich veilig en comfortabel wilt voelen, ook als de trap een obstakel wordt. Een op maat gemaakte Otolift traplift biedt hier de oplossing. Een traplift brengt u veilig de trap op en af en zorgt ervoor dat alle verdiepingen van uw huis bereikbaar blijven. U behoudt uw zelfstandigheid en kunt zo lang mogelijk in uw vertrouwde huis blijven wonen.

Veiligheid en comfort
De Otolift Modul-Air Smart heeft de dunste enkele rail ter wereld en is ontworpen voor trappen vanaf 70 centimeter breed. Dankzij de Reverse Drive Technology en de opklapbare stoel neemt hij zo min mogelijk ruimte in beslag. Wanneer u kiest voor plaatsing aan de binnenzijde van uw trap kan de trapleuning in de meeste gevallen blijven zitten. De traplift is standaard uitgerust met een gordel en armleuningen. De klemsensoren op de traplift detecteren obstakels op de trap en laten de traplift indien nodig automatisch stoppen.

Gepersonaliseerd maatwerk
Uw traplift wordt volledig op maat gemaakt waardoor hij aan uw wensen voldoet. U heeft de mogelijkheid om de kleur van de rail en de bekleding van de stoel zelf te bepalen. De kleur van de rail kan in standaardkleuren zoals crèmewit, bruin, grijs of zwart worden gecoat. Ook kunt u kiezen voor de extra optie waarbij de rail in elke gewenste RAL-kleur gecoat wordt. Voor de bekleding van de stoel heeft u de keuze uit stof, kunstleer of leer.

Ontvang gratis ons informatiepakket
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw trap? Het informatiepakket bevat een brochure, een valpreventiegids en een puzzelboekje. In de uitgebreide brochure van maar liefst 90 pagina's leest u over de geschiedenis en belofte van Otolift, de verschillende trapliftmodellen en onze 24/7 service. Laat u inspireren door verhalen van tevreden klanten.

Vraag nu ons gratis informatiepakket aan en bekijk welke traplift het beste bij uw situatie past.