Otolift Modul-Air Smart:

De slimme en compacte oplossing voor uw trap

Bent u op zoek naar een traplift die past bij uw interieur, trap en budget? Dan is de Otolift Modul-Air Smart misschien wel iets voor u. Deze innovatieve traplift is uitermate geschikt om aan de binnenzijde van uw trap te worden geplaatst, waardoor u ruimte bespaart en u in de meeste gevallen uw trapleuning kunt behouden. Dankzij het modulaire systeem dat op maat wordt gemaakt voor uw trap, heeft de Otolift Modul-Air Smart een snelle levertijd.

Geschikt voor iedere trap

De Otolift Modul-Air Smart is geschikt voor vrijwel elke trap, of het nu gaat om een rechte, smalle, gebogen of spiraalvormige trap. De traplift heeft de dunste enkele rail ter wereld, die op elkaar aansluitende modules bevat. Hierdoor rijdt de stoel soepel en geruisloos over de rail, zonder dat u merkt dat de traplift uit verschillende onderdelen bestaat.

De stoel van de Otolift Modul-Air Smart is ook zeer compact en volledig opklapbaar, zodat uw trap veilig begaanbaar blijft voor anderen. De stoel draait bovenaan automatisch weg van de trap, zodat u altijd veilig en gemakkelijk op en af kunt stappen. Bovendien heeft de stoel een slim dashboard in de armleuning, waarop u een liveweergave met de status van uw traplift kunt zien.

Slim en duurzaam

De Otolift Modul-Air Smart is niet alleen een slimme, maar ook een duurzame oplossing voor uw trap. De rail van de traplift is gemaakt van hoogwaardige en slijtvaste materialen, die 100 procent herbruikbaar zijn. Daarnaast heeft de traplift een klembeveiliging, die ervoor zorgt dat de stoel automatisch tot stilstand komt als er een obstakel op de trap ligt.

Ontvang gratis en vrijblijvend een traplift informatiepakket

De Otolift Modul-Air Smart is een innovatief product van Otolift Trapliften, een familiebedrijf met een lange traditie in het ontwerpen, produceren en installeren van trapliften. Otolift Trapliften heeft een ruime keuze aan trapliften voor elke wens en elk budget. Wilt u meer weten over de Otolift Modul-Air Smart of een van de andere trapliften van Otolift Trapliften?

Vraag dan nu het gratis informatiepakket aan en bekijk welke traplift het beste bij uw situatie past.

Het informatiepakket bevat een brochure, een valpreventiegids en een puzzelboekje. In de uitgebreide brochure van maar liefst 90 pagina's leest u over de geschiedenis en belofte van Otolift, de verschillende trapliftmodellen en 24/7 service. Laat u inspireren door verhalen van tevreden klanten.