De Otolift Line

De Otolift Line; de op maat gemaakte traplift voor uw rechte trap.

Voor rechte trappen

De Otolift Line is de traplift voor rechte trappen. Door het zeer fijne design neemt hij weinig ruimte in beslag. Ook het gebruiksgemak van deze traplift is geoptimaliseerd. De stoel is bijvoorbeeld licht uit- en in te klappen en de stoel is voorzien van comfortabele bekleding. Naar boven of beneden gaan is dus eenvoudig en prettig.

De ideale lift voor rechte trappen

De Otolift Line is speciaal ontworpen voor rechte trappen. Om de traplift zo veel mogelijk weg te laten vallen in uw interieur, heeft de lift een ultraslank design. Dat ziet u onder andere terug in de dunne aluminium rail. Dankzij deze rail kan de lift vlak langs de muur worden geïnstalleerd, zodat de traplift weinig ruimte in beslag neemt en uw trap goed beloopbaar blijft. Ook andere trapgebruikers kunnen veilig naar boven of en beneden.

Veiligheid

De Otolift Line heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen. Zo werkt de lift ook bij stroomuitval. U kunt dan nog enkele keren naar boven en beneden. En liggen er obstakels op de trap? Dan maakt de traplift een automatische en zachte stop. Dit heet de klembeveiliging.
Daarbij is elke Line voorzien van een veiligheidsgordel die u gemakkelijk vastmaakt. De Line heeft standaard een draaibare zitting. Bovenaan de trap draait de stoel richting de overloop voor een veilige afstap. U kunt de stoel handmatig draaien, of kiezen voor een automatisch draaibare zitting.

Voordelen in het kort:

- Prijsvriendelijk
- Hoogwaardige kwaliteit
- Gemakkelijk en veilig gebruik
- Slank design
- Volledig opklapbaar

Wilt u meer weten over de Otolift Line? De antwoorden op uw vragen leest u op de website of maak een afspraak voor een vrijblijvend thuisadvies om alle mogelijkheden voor uw situatie door te nemen.