string(1) "p"

Zo weet je direct of aluminium kozijnen bij jou passen

Je bent op zoek naar nieuwe kozijnen en bent gestuit op aluminium. Maar past dat bij jouw woning? Met de Aliplast raamconfigurator weet je dat direct.

Zodra je gaat beginnen met je zoektocht naar nieuwe kozijnen voor je huis, merk je direct al dat je héél erg veel keuze hebt. Zo moet je allereerst een keuze maken uit 3 soorten materiaal: kunststof, hout of aluminium. Vervolgens ga je kijken naar het profiel en de kleur.

Voordelen van aluminium kozijnen

Van de drie genoemde materiaalsoorten is aluminium wellicht het minst bekend bij je als kozijnsoort, maar het is het zeker waard om dit eens goed onder de loep te nemen. Aluminium kozijnen hebben namelijk verschillende voordelen. Zo zijn ze zeer onderhoudsarm en zijn prima bestand tegens verschillende weersinvloeden. Daarnaast zijn ze ook nog eens te krijgen in heel veel verschillende kleuren. Redenen genoeg om te kiezen voor aluminium, maar erg belangrijk is natuurlijk ook: hoe staat het in jouw huis? Het vervelende alleen is dat je dat eigenlijk pas kunt zien als de kozijnen geïnstalleerd zijn. Aliplast heeft daar gelukkig nu een oplossing voor: de Aliplast raamconfigurator.

Aliplast raamconfigurator

Deze raamconfigurator geeft je de mogelijkheid heel eenvoudig je aluminium kozijnen (of deuren) samen te stellen. Zo zie je heel snel wat er bij jouw woning past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een moderne of juist meer klassieke stijl, een drierail schuifraam of juist een duorail. Met een paar klikken kies je het en kun je gelijk het geheel bekijken. In één oogopslag zie je vervolgens wat past, wat niet en wat wellicht een hele mooie optie is waar je nog niet eens aan gedacht had. Zo denk je bijvoorbeeld ook na over de kleur en in welke richting je je raam het beste kunt openen.

Raamconfigurator gebruikt - en nu?

Als je een aantal opties hebt bekeken en een idee hebt wat het beste bij jouw woning past is het tijd om naar een specialist in de buurt te gaan. Daar kun je een staal bekijken van de kleur (of kleuren) die je gekozen hebt en kun je gedetailleerder advies krijgen. En eventueel een offerte op maat.

Mooi van Aliplast

Aliplast is een Belgische aluminiumfabrikant die staat voor zijn product. Vandaar dat ze op de meeste kleuren een 'seaside' lakgarantie van maar liefst 25 jaar bieden. Deze lakbescherming geldt bijvoorbeeld ook bij hevige wind en zoute zeelucht. Benieuwd naar hun werk? Bekijk een aantal van hun inspirerende projecten.